Savoy Betting

Buna seara si bine ati venit pe acest site pe Savoy Betting TV, un portal de pariuri sportive si jocuri de noroc de pe web, unde veti vedea un numar incredibil de oportunitati si promotii pentru a folosi  cele mai faimoase jocuri de cazinouri sau pariuri sportive virtuale, case de pariuri absolut gratuite.

Platforma de pariuri TV Savoy

Savoy Betting TV Italia este o casa de pariuri care are clienti in peste 20 de state, promitand jocuri fantastice si bonusuri pentru noii utilizatori si, in plus, daca gasiti erori, un serviciu de asistenta pentru utilizatori impecabil este activ si rapid pentru a va ajuta.

Site-ul lor de pariuri sportive are un aspect nepretentios, dar apreciat pentru cei care doresc sa participe la pariuri sau jocuri de noroc fara a fi nevoie sa piarda timpul, in plus, asigura un grad excelent de securitate folosind tehnologia SSL pe toate partile platformei care contin informatii sensibile ale membrilor si personalului lor pentru securitate si pentru a evita scurgerea de informatii sensibile din portal.

Savoy Betting

Aceasta companie de pe web este dotata cu un regulament non-aams al statului Curacao, care este eliberat si de Curacao Entertainment Society, conform reglementarilor in vigoare in Curacao, in plus, a obtinut si o sub-licenta a casei de pariuri Curacao. Licentiere NV conform legii. .

Pachetul gratuit de bun venit la televiziunea de pariuri Savoy este de departe cea mai iubita parte a acestui articol si cred ca si voi sunteti de acord cu asta!

Aici ar trebui sa fac o analiza a tipurilor de cadouri pe care le veti avea prin efectuarea procedurii de inregistrare sau prin depunerea unei sume mici de bani.

Momentan, Savoy Betting TV nu are un bonus gratuit in Italia, nici pentru sectiunea de jocuri de noroc si nici pentru casa de pariuri sportive, dar prezinta o oferta de bun venit egala cu 100% din suma depusa, pana la o limita maxima de 150 € .

Aceasta inseamna ca, daca investiti 60 EUR, veti fi platiti imediat cat mai multi bani pentru a utiliza pentru contul dvs. si daca platiti 120 EUR, in schimb, veti primi 240 EUR pentru a-i utiliza pentru contul dvs. Aceasta ar fi suma maxima de cadou gratuit pe care l-ati putea primi, dar permiteti-mi sa va spun ca  nu se termina aici.

Site-ul recompenseaza clientii cu pachete de micro-premii de bun venit sau oferte pentru utilizarea lor pe pagina de pornire a casei de pariuri pentru a-i incuraja sa se distreze mai mult si pentru a evita riscul de a pierde bani si, de fapt, pot alege sa parieze folosind bonusul. Lasand initial suma platita fara niciun pericol.

tv pariuri savoy – Bonus pariuri sportive si cazinou

Odata ce ati completat elementele, contul de joc va fi disponibil si activ, acum vom decide sa luam in considerare daca sa platim rapid bani sau sa ne uitam putin in jur.

Depozitare si metode de plata pentru pariurile savoy tv Italia

Daca sunteti un jucator cu experienta, sunteti constient ca exista mai multe moduri si sunt prevazute diverse metode de depunere pentru a primi banii si, de asemenea, pentru a plati rapid, in opinia mea

personala, banii platiti au ajuns in scurt timp si cand primesc platile mele intotdeauna apar foarte repede, este intotdeauna o asteptare de cateva ore cand vine vorba de platforme precum Paysafecard sau Neteller si daca vorbim despre transfer bancar, atunci banii vor dura putin mai mult in functie de locul in care va aflati.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri