SBOBET

SBOBET este o casa de pariuri online care provine din Asia. Cu radacinile sale asiatice, nu este o coincidenta faptul ca SBOBET este specializat in pariul pentru handicap asiatic. Acest pariu foarte popular in Asia castiga in zilele noastre din ce in ce mai multa popularitate in alte parti ale lumii.

Daca sunteti dornici de pariuri pentru handicap asiatic sau pariuri peste / sub, nu este nevoie sa cautati in alta parte. La SBOBET, aceste cote sunt in fruntea industriei. Ne asiguram ca SBOBET este o casa de pariuri online de incredere. Revista SBOBET confirma faptul ca casa de pariuri are un palmares bun, in special pe piata asiatica. A castigat doua premii EGR „Asia operatorul anului”.

SBObet

Bonus de bun venit SBOBET

Veti primi un bonus de bun venit foarte mare la SBOBET: 100% din depozitul initial pana la maximum 200 EUR.

Dar, cu un bonus atat de important, exista intotdeauna o captura: trebuie sa pariati depozitul initial de 14 ori in decurs de 60 de zile. Deci, daca ati adunat bonusul maxim de 200 €, trebuie sa pariati 2800 € in 60 de zile, la o cota de 1,50 sau mai mult.

SBOBET functioneaza din 2003 din Est in baza unei licente acordate de Filipine. In Europa, detine o licenta de pariuri sportive emisa de Insula Man.

De-a lungul anilor SBOBET a detinut mai multe sponsorizari de fotbal din Marea Britanie, dintre care West Ham United se remarca. In 2009 si 2010, SBOBET a castigat operatorul asiatic al anului.

Aspectul site-ului este mai mult decat suficient. Site-ul nu este deloc coplesitor si are un aspect destul de simplu. Este evident ca se adreseaza doar unui singur lucru: pariurile cu handicap asiatic. Tipul de pariu cu handicap asiatic cuprinde experienta utilizatorului peste tot.

SBOBET ofera cote foarte bune pentru toate pariurile cu handicap asiatic si, de asemenea, pentru pariurile Over / Under. Daca iti plac cotele bune, acesta este cu siguranta locul in care vrei sa fii!

Toate casele de pariuri online utilizeaza un segment maxim de castiguri in termenii si conditiile lor. Sau, cu alte cuvinte: care este plata maxima pe care o vor onora casele de pariuri pentru un singur pariu, pentru o anumita zi sau o anumita saptamana? Casele de pariuri vor sa isi asume un risc, dar nu un risc nelimitat!

Ceea ce nu doriti este sa credeti ca ati castigat un acumulator semnificativ doar pentru a afla ca primiti doar o fractiune din suma totala.

SBOBET are limite de miza minime si maxime diferite pentru fiecare eveniment oferit de SBOBET. De fiecare data cand plasati un pariu, suma minima si maxima a pariului pentru un anumit joc este afisata in sectiunea de jos a biletului de pariere. Castigurile maxime nu sunt foarte mari, in jur de o medie a industriei.

SBObet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri