Scommettendo

Scommettendo.it ofera o buna varietate de jocuri, datorita carora operatorul a reusit sa-si croiasca propria portiune de piata de-a lungul anilor. Printre sectiunile disponibile, in general, gasim categoriile clasice de sport, cazinou si poker, dar si curse de cai, loterii si bingo.

Sa continuam acum cu o analiza generala a portalului, cu o atentie deosebita la bonusuri, promotii si servicii in jurul fotbalului. In cazul oricaror neajunsuri, vom incerca sa va oferim alternative mai bune.

Desi Scommettendo.it este un concesionar de jocuri la nivel bun, in acest moment nu este in masura sa satisfaca pe deplin utilizatorii din cauza unor neajunsuri, inclusiv absenta streamingului si a putinelor promotii la fotbal. Absenta aplicatiei mobile este, de asemenea, fara indoiala un dezavantaj, deoarece multi utilizatori prefera sa parieze pe mobil. Deci, sa analizam cateva alternative la Scommettendo.it.

Scommettendo

Scommettendo.it bonus

Bonusul de bun venit Sport de la Scommettendo.it permite, in momentul acestei revizuiri, sa obtina pana la 50 € la primul pariu, dar conditiile pentru obtinerea acestora pot sa nu satisfaca toata lumea.

Pasii sunt urmatorii:

  • Inregistrati-va un cont
  • Jucati primul pariu cu o cota minima de 3.50
  • Obtineti 25% din miza pana la maximum 50 €

Acest lucru inseamna ca va trebui sa joci 200 € la un pariu cu cota de 3,50 pentru a obtine suma bonusului complet.

Odata incheiat bonusul pentru primul pariu, Scommettendo.it ofera un al doilea bonus, de pana la 200 EUR, care poate fi obtinut in primele 40 de saptamani de joc. Bonusul va fi platit in portiuni saptamanale de 5 €, respectand cerintele de pariere pe tot parcursul saptamanii.

Inregistrare

Inregistrarea este usoara si imediata si consta in completarea unui formular, in care vor fi solicitate datele cu caracter personal – inclusiv o carte de identitate valabila -, crearea contului cu numele de utilizator si parola si confirmarea acceptarii contractului, precum si a termenii si conditiile si politica de confidentialitate. Apoi veti primi un link care va fi facut clic la adresa de e-mail indicata pentru a confirma inregistrarea si pentru a activa contul.

In zona personala va fi posibil sa stabiliti limitele de plata, un pas necesar pentru a efectua plati si a incepe sa jucati. In termen de 30 de zile de la deschiderea contului este obligatoriu trimiterea unui document de identitate valid, in caz contrar contul va fi suspendat.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri