Sekabet

Sekabet este un operator de pariuri sportive din Turcia, specializat in plati Bitcoin, dar ofera si optiuni de plata regulate, inclusiv prin Card de credit, ecoPayx, NETeller, Paykasa, Paysafecard si Skrill. Licentiat in Malta, ofera o gama larga de limbi europene, ceea ce inseamna ca vizeaza in mod clar piata europeana – dar cu un avantaj asiatic. Site-ul lor se mandreste cu o noua optiune de jocuri de noroc numita „Pariuri asiatice”, unde puteti paria pe evenimente sportive la nivel mondial, dar echipelor li se ofera handicapuri in functie de forma.

De exemplu, o echipa mai puternica, care este intr-o forma mai buna, trebuie sa castige cu mai multe goluri – pentru ca un castigator care pariaza sa castige. Acest sistem de pariuri a primit numele datorita originii sale din Indonezia. Cand cauta pe internet compania, nu au atat de multe recenzii online in limba engleza. Un site de recenzii sustine ca au fost infiintate in 2011 si, fara data de origine mentionata pe site-ul lor, este dificil sa stim cand au aderat exact la industrie. In plus, au recenzii contrastante pe forumuri, cu unii membri care lauda rapiditatea platilor si altii critica blocarea platilor si citeaza exemple de scapare a castigurilor. Cu toate acestea, este intotdeauna dificil sa luati dezbaterile forumurilor de jocuri de noroc la valoarea nominala completa.

Sekabet

Pietele de pariuri

Sekabet ofera o gama variata si variata de sporturi cu care sa se joace, ofera optiuni de pariere pe mai mult sau mai putin pe fiecare sport pe care ti l-ai putea imagina. Inclusiv meciuri de fotbal din intreaga lume, din Australia pana la toate ligile europene si America de Sud, Centrala si de Nord. Mai mult, puteti paria si pe transferuri de fotbal, cu miscari de fotbalist de profil inalt si chiar de profil redus, oferite cote alaturi de o selectie de echipe. De asemenea, puteti paria pe toate celelalte sporturi la care va puteti astepta, plus cateva optiuni de nisa, cum ar fi tenis de masa, sporturi de iarna, e-sport si volei, pentru a cita doar cateva exemple. Ca atare, au o casa de pariuri destul de extinsa.

Alte optiuni de jocuri de noroc includ pariurile asiatice explicate mai sus, curse de cai, diverse jocuri de poker, un cazinou live, jocuri de masa si sloturi si bingo.

Pariuri live

In ceea ce priveste pariurile live, SekaBet ofera un meniu destul de complet. Au o gama larga de fotbal la nivel mondial, care poate deveni la fel de obscur pe cat doriti cu fotbalul japonez, australian si thailandez printre jocurile cu adevarat oferite la nivel mondial. De asemenea, ofera o gama mai larga decat de obicei de optiuni de pariere cu rezultate principale, goluri, cornere, reprize si o piata rapida in care puteti paria pe urmatoarele cinci minute, indiferent daca un meci va contine sau nu un gol, un corner sau penalizare, cu cateva cote destul de puternice oferite.

Pariuri mobile

Nu exista nicio aplicatie de pariuri mobile descarcabila, dar pagina lor web accepta tot Apple

si dispozitive Android cu ecran modificat pentru telefoane mobile.

Bonus de inscriere

Cand va inscrieti la Sekabet, acestea va ofera un bonus de bun venit de 50 de euro. Cu toate acestea, este disponibil doar pentru depozitele initiale si trebuie sa contactati asistenta live pentru a solicita oferta de bun venit bonus.

Relatii Clienti

Ei isi ofera site-ul in urmatoarele limbi: engleza, croata finlandeza, germana, norvegiana, poloneza, portugheza, rusa, sarba, spaniola, suedeza si turca. Puteti, de asemenea, sa trimiteti prin e-mail interogari in orice limba, dar acestea se ocupa doar de interogari de chat live si intrebari in engleza, poloneza, sarba si turca. In aceste limbi, ajutorul este disponibil 24/7, dar in caz contrar e-mailurile pot dura uneori pana la doua zile pentru a primi un raspuns.

Avantaje:

– Casa de pariuri foarte promitatoare, relativ tanara;

– Selectie imensa de piete si unele dintre cele mai bune cote din jur;

– Un site bun de pariuri sportive pentru pariorii sportivi cu toate nivelurile de experienta;

– Cote atractive pentru o varietate de sporturi;

– Site de jocuri de noroc complet integrat;

– Proiectare moderna a site-ului si sectiuni usor de urmat;

– Suport pentru mai multe limbi si valute;

– Optiuni bancare superbe;

– O gama larga de optiuni de servicii pentru clienti.

Dezavantaje:

– Casa de pariuri tanara;

– Limite mici de pariere pentru unele evenimente;

– Tind sa limiteze jucatorii castigatori rapidi si mari;

– Restrictionat in unele tari.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri