Singapore Pools

Singapore Pools ofera o mare varietate de pariuri pe sport si alte evenimente. Cand navigati la pagina lor de pornire, veti observa ca au trei liste de cote excelente chiar acolo, in aer liber. Primul este fotbalul, care include programele care se intind pe Premier League, Liga Engleza si multe altele, pentru intreaga zi de jocuri.

Ei au, de asemenea, rezultatele la loterie si apoi, daca vizitati site-ul in timpul sezonului motorsport, veti putea verifica si rezultatele motorsportului. Exista o multime de informatii pe site-ul Singapore Pools, iar aceasta recenzie va verifica toate caracteristicile si beneficiile pe care le ofera aceasta organizatie.

Singapore Pools

Loteriile

Exista doua sectiuni principale ale site-ului Singapore Pools. Loteria este prima parte principala a site-ului si include trei jocuri de loterie diferite pentru care are rezultate. Primul este TOTO, care arata numerele castigatoare din cel mai recent desen, precum si al saptelea „numar suplimentar” si arata, de asemenea, data si ora urmatorului extrag TOTO, precum si pentru ce va fi jackpotul estimat acel desen. Al doilea joc de loterie prezentat in Singapore Pools este desenul de loterie 4D, care are numerele pentru desenele pe primul, al doilea si al treilea loc si apoi arata cand urmeaza sa aiba loc urmatorul desen – data si ora.

Oferta

Cand vine vorba de sport, Singapore Pools te acopera. Principala caracteristica la momentul redactarii acestui document este campionatele de fotbal, dintre care Premier League engleza este prezentata in mod vizibil. Acestea va fac foarte usor sa pariati pe meciurile care va intereseaza, toate programele majore pentru urmatoarea zi fiind postate pe pagina de pornire si apoi veti avea posibilitatea de a privi pana la 48 de ore in viitor pe programele viitoare pentru urmatoarele ligi: Premier League engleza, Campionatele Ligii engleze, JCUP si meciurile din Liga spaniola.

Inregistrarea

Inscrierea este usoara cu Singapore Pools. Trebuie doar sa faceti clic pe linkul Login / Register si apoi sa va inscrieti. Ceea ce aveti nevoie pentru a va califica pentru un cont la Singapore Pools este sa fiti rezident permanent al Singapore sau sa fiti nerezident al Singapore, dar sa locuiti acolo. Trebuie sa aveti o adresa in Singapore pe care sa o puteti demonstra si, desigur, aveti cel putin 21 de ani. De asemenea, trebuie sa demonstrati ca venitul dvs. este de cel putin 30.000 USD pe an sau sa puneti 3000.00 USD intr-un cont bancar de incredere. Miza minima pentru pariuri sportive este de 25 USD si variaza intre 1 USD si 10 USD pentru loterie.

Cand va inscrieti la JohnnyBet, nu este nevoie sa cunoasteti niciun cod bonus sau promotii. Veti primi toate cele mai noi bonusuri doar pentru a va inscrie prin portalul pariurbet si veti avea acces la toate codurile si ofertele promotionale pe care le ofera in prezent Singapore Pools.

Singaporepools__logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri