Smarkets

Smarket este vazut in mod obisnuit ca unul dintre cele mai bune schimburi de pariuri din industrie. Ei solicita doar un comision de 2% pentru pariurile castigatoare, care este mai mic decat multi dintre concurentii lor, cum ar fi Betfair. Betfair primeste un comision de 5% pentru pariurile castigatoare. Acest lucru ii deosebeste de la inceput.

Pariuri sportive Oferta de bun venit si promotii

Smarkets este un site simplu si curat, in sensul ca nu se ocupa cu adevarat de bonusuri si promotii decat oferta lor de bun venit. Comisionul mic, forfetar, pe care il castiga este modul in care se diferentiaza de alte site-uri de schimb de pariuri. Bonusul lor de bun venit este minim, dar este o modalitate excelenta de a atrage pariorii pe site si de a interactiona cu tot ceea ce Smarkets are de oferit.

Smarkets

Bonus de bun venit

Desi Smarket-uri nu se mandresc cu promotii si pariuri gratuite, ele ofera pariorilor noi un bonus de bun venit de 10 GBP. Acest bonus necesita o prima depunere de 20 GBP efectuata prin card sau prin transfer bancar direct. Pariuri in valoare de cel putin 20 GBP vor trebui facute intr-un singur pariu sau o combinatie de pariuri.

Fondurile bonus nu vor fi disponibile pentru cei care folosesc carduri preplatite sau portofel electronic, cum ar fi Skrill sau PayPal. Aceste 10 GBP vor fi adaugate in cont dupa prima pierdere. Poate fi vazuta ca o oferta de rambursare pentru prima pierdere a unui jucator de pe site.

Jucatorii care fac prima depunere folosind Skrill, Neteller, PayPal, un card virtual sau preplatit nu vor fi eligibili pentru oferta bonus de bun venit. Puteti efectua depunerea initiala prin card, transfer bancar sau Trustly daca doriti sa revendicati oferta promotionala. Mai mult, daca nu utilizati bonusul in primele sapte zile de la primirea acestuia, bonusul nu va mai fi disponibil. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul si cititi termenii si conditiile.

Ultimele promotii Smarkets

Cu Smarkets, nu este deloc un caz de „acelasi vechi, acelasi vechi”. De fapt, acesta este un schimb de pariuri de top cu care multi pariori prefera sa faca afaceri si avand in vedere bonusul de bun venit si comisionul plat, este suficient de usor sa vedem de ce.

Smarket-urile sunt in joc de ceva timp, dar nu sunt atat de mari in ceea ce priveste promotiile si bonusurile. Asta inseamna ca afacerea lor principala nu se bazeaza pe promotii, ci mai mult pe atragerea de noi utilizatori pe pietele lor de pariuri sportive. In prezent, puteti gasi o singura promotie pe site – oferta de bun venit.

Bonusul de bun venit al Bursei de pariuri Smarkets

Sa incepem cu Smarkets calduros bun venit pentru noii pariori. In primul rand, vestea proasta este ca acest schimb nu ofera pariuri gratuite. Vestea buna este ca, daca deschideti un cont nou astazi, puteti solicita un pariu fara risc de 10 GBP atunci cand faceti o depunere minima de doar 20 GBP.

Desi s-ar putea sa nu para un lucru mare, merita sa retineti ca Smarkets ofera un comision redus in industrie. De fapt, este mai putin de jumatate din ceea ce ofera alte schimburi. Asadar, amintiti-va ca atunci cand cantariti Smarket-uri cu alte case de sport si schimburi de pariuri.

Pariu gratuit Smarkets

Incepeti sa tranzactionati astazi cu bursele de pariuri Smarkets si veti primi un pariu gratuit de 10 GBP, impreuna cu comisioane reduse de doar 2% pe castigurile dvs.

Aceasta oferta de bun venit este disponibila pentru noii clienti Smarket care deschid un cont si fac o depunere mica de doar 20 GBP sau mai mult. Schimbul va va oferi o reducere de 100% la orice pierdere pana la suma de 10 GBP.

Smarkets_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri