Snabbare

Aceasta casa de pariuri si-a castigat cu adevarat numele Snabbare (suedeza pentru mai rapid), deoarece ofera plati in doar 5 minute de la pariul stabilit. Cu acest site nu este nevoie sa va creati un cont pentru a plasa pariurile, ci pur si simplu verificati prin BankID si puteti face depuneri prin Swish sau Trustly, care sunt modalitati usoare, eficiente si sigure de a va transfera banii.

Snabbare ofera o mare varietate de piete de pariuri, cu o cantitate imensa de ligi si organizatii diferite. Intrucat partea de pariuri a acestui site web este destul de noua, puteti vedea ca noile ligi si organizatii continua sa apara destul de frecvent. Dar chiar si acum puteti gasi aproape orice vrei sa faci un pariu in lumea sportului.

Daca sunteti un fan al fotbalului, veti iubi absolut spectrul larg de ligi pe care puteti paria, cu orice, de la Premier League din Anglia pana la prima divizie din Coasta de Fildes sau Liga Nationala din Myanmar. In ceea ce priveste alte sporturi, puteti gasi badminton, fotbal gaelic, e-sport, tenis de masa si asa mai departe. In MMA nu puteti gasi doar toate evenimentele UFC, dar puteti constata, de asemenea, ca acestea ofera pariuri pentru Bellator, lucru destul de rar de gasit. In cadrul fiecarui sport si meci puteti paria pe anumite perioade pe ceea ce se va intampla si cand, astfel incat sa nu aveti nevoie sa simtiti limitari.

Snabbare

Bonusuri si promotii

Unul dintre avantajele Snabbare este ca veti putea primi un bonus zilnic. Desi este rar ca bonusurile zilnice sa fie bonusuri pentru pariuri, ar trebui sa retineti ca versiunea de pariuri a acestui site este destul de noua, iar bonusurile pentru pariuri ar putea aparea mai frecvent in viitor. Pentru a afla care sunt bonusurile zilnice, pur si simplu va conectati la Snabbare.com si faceti clic pe bonusul zilnic. Veti vedea apoi termenii si conditiile referitoare la ce trebuie sa faceti pentru a solicita bonusul zilnic.

Aspect si utilizare

Snabbare foloseste un tip de aspect foarte simplist si usor de utilizat, totul este foarte clar organizat. Pe pagina principala vedeti evenimentele live care au loc pentru pariuri live. Lista lor de sporturi disponibile este sortata in functie de popularitate, ceea ce plaseaza fotbalul si baschetul in partea de sus a listei, iar sporturile mai putin populare, cum ar fi surfingul, cricketul etc. sunt plasate in partea de jos a listei. Toate acestea fac ca site-ul sa fie usor de navigat si ofera o experienta placuta.

Pariuri mobile

In zilele noastre ne place sa facem pariuri pe dispozitive mobile, deoarece este probabil o modalitate mai convenabila si mai rapida de a ne plasa pariurile si mai ales cand vine vorba de pariuri live. Snabbare a tinut cu adevarat acest lucru in minte, deoarece utilizeaza un aspect de tip „mobil primul”, care este usor de navigat si functioneaza pe dispozitivul dvs. la fel ca la computer.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri