SportingBull

Sportingbull este un site de jocuri de noroc online care ofera atat casa de pariuri, cat si cazinou. Pe taurul sportiv puteti gasi mai mult de 850 de sloturi disponibile de la mai mult de 40 de furnizori diferiti. Acest site este licentiat in Curaçao si ar putea avea ceva de-a face cu Spoetingbet, care este un alt cazinou online destul de cunoscut.

Platforma lor de casa sportive nu este cea mai buna, dar nici cea mai proasta, deoarece aveti cele mai multe meciuri disponibile la sporturile populare din intreaga lume.

Pentru depunere si retragere puteti utiliza carduri de debit, paysafecard si, de asemenea, Trustly, care este similar cu Skrill.

Acest site este disponibil in limba bulgara, ceha si rusa.

Aproape fiecare tara este interzisa sa joace pe acest site web si este disponibila numai pentru jucatorii bulgari si poate cehi. Daca nu locuiti acolo, nici macar nu puteti accesa site-ul web.

Platforma lor de pariuri sportive este construita acasa si sunt licentiate in Regatul Unit si Malta. Sportingbet are, de asemenea, o licenta locala in Grecia si Romania. In fiecare zi, jucatorii pot gasi peste 8.000 de selectii de pariuri diferite, un set mare de peste 30 de sporturi diferite si multe pariuri speciale.

Jucatorii de baschet se vor bucura de numeroasele handicapuri alternative, puncte de pariere ale jucatorilor si cote excelente la acest sport. Sunt disponibile, de asemenea, statistici si rezultate pentru fiecare eveniment.

Modul de joc este foarte interesant, iar jucatorii vor gasi peste 300 de piete intr-un singur joc, dar mai interesant este varietatea de selectii de pariuri pe tenis. Ofera piete largi pentru pariuri de tenis live in toate meciurile turneului WTA si ATP, iar jucatorii isi pot paria pe urmatorul joc, urmatorul punct si multe altele.

Inregistrare bonus 65%

Limitat si cu siguranta nu foarte stralucitor, Sportingbull ofera o combinatie usoara de recompense diferite jucatorilor, deoarece prefera sa se concentreze pe oferirea unei experiente de pariere sportive grozave. Sperand sa fie oferite clientilor lor canadieni in curand – noii clienti din Marea Britanie au dreptul sa colecteze un pariu gratuit de rezerva la Sportingbet.

Cu o depunere minima de 10 USD plus un minim de 10 USD primul pariu, jucatorii colecteaza un pariu gratuit de 10 USD daca primul lor pariu este un bilet pierdut. Promotii si concursuri 45% Site web 60% Pariuri live 80% Serviciu clienti 85% Cote de pariuri 90% Metode de depunere 80% Pariuri mobile 85% Recomandare Sportingbet Linia de jos Pariuri sportive Castigatorii canadieni care cauta pariuri inutile de calitate se vor simti ca acasa la pariurile Sportingbet zone. Angajamentul de a oferi o selectie uriasa de optiuni zilnice de restrictie sportiva, cu cote puternice si preturi competitive, este un bonus major gasit in cartea sportiva Sportingbet. Oferirea a sute de jocuri de cazino standard si LIVE este un bonus suplimentar pentru Sportingbet.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri