Sportlife

Un alt nume nou pe scena ccaselor de pariuri este cel al SportLife: o companie licentiata in Curacao, cu accent pe sporturile europene continentale si care incearca cu adevarat sa se stabileasca in acest sector aglomerat. Primele semne sunt cu siguranta bune si exista multe lucruri care sa va placa la acest furnizor, indiferent daca sunteti un jucator serios sau cineva caruia ii place doar sa parieze ocazional pe marile evenimente sportive.

Stim cat de greu este sa-ti faci amprenta impotriva acelor marci de renume, deci ce au facut SportLife pentru a atrage afaceri de cand au fost infiintate in 2014?

Toata lumea are propria opinie cu privire la modul in care ar trebui sa arate un site web, dar la prima vedere, pagina de pornire a SportLife arata deosebit de atractiva, cu culori izbitoare care se amesteca mai degraba decat contrastul si un text usor de citit si care iese in evidenta din fundal.

Continutul din acea pagina este, de asemenea, prezentat intr-o ordine relativ logica, pietele actuale fiind afisate chiar in mijlocul superior al acelei pagini de pornire. In partea stanga sus, puteti accesa evenimente sportive din saptamana urmatoare inainte ca lista completa a sporturilor sa fie apoi prezentata. Aceasta este listata in functie de popularitate pe care unii jucatori o prefera, dar daca doriti un program A – Z, nu aveti noroc.

Exista o multime de informatii detinute sub fereastra, asa ca va trebui sa derulati pana in partea de jos a paginii si acest lucru este ceva care ne place catorva dintre noi. In general, totusi, acesta este un site atractiv si functional si este usor de urmarit.

La fel ca majoritatea caselor de pariuri, exista piete speciale suplimentare care acopera atat politica, cat si divertismentul si, desi acestea nu sunt esentiale, sunt utile.

In general, aceasta este o selectie buna si care a crescut in ultimul an pentru a include mai multe sporturi de nisa.

SportLife, la fel ca multe noi case de pariuri, sufera de faptul ca nu sunt prezentate pe site-ul principal de comparare a cotelor si putini jucatori vor avea rabdarea sa verifice singuri preturile. Cifrele par sa reprezinte o valoare buna totusi si atunci cand operatorul incepe sa apara pe portalurile de comparatie, atunci pot incepe sa demonstreze acest lucru.

Promotii

O oferta buna de deschidere SportLife este o modalitate excelenta de a atrage o noua baza de clienti, mai ales atunci cand unele dintre numele consacrate citeaza doar un bonus de bun venit relativ modest. Este putin greu de gasit, dar stimulentul initial la SportLife este unul excelent – promitand o potrivire de 100% la primul dvs. credit pana la maximum 100 de euro.

Comparati-l cu Paddy Power, care va ofera 30 de lire sterline si William Hill, care cita 20 de lire initiale. Dupa cum stim, aceste doua case de pariuri compenseaza cu niste oferte excelente, dar oferta SportLife va atrage cu siguranta o baza de clienti timpurie.

Din pacate, nu am reusit sa observam promotii regulate pentru clientii existenti si, desi acesta este un dezavantaj cert, se spera ca acest lucru se va schimba in viitorul apropiat, asa ca continuati sa verificati fluxurile de stiri pentru orice actualizari.

Sportlife

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri