SportPesa

SportPesa este una dintre cele mai mari platforme de pariuri sportive din Africa si este in miscare. Aceasta carte sportiva interesanta si moderna se extinde si devine disponibila in mai multe tari in fiecare zi. In recenzia noastra SportPesa din 2021, analizam cu atentie ceea ce o face o optiune atat de interesanta. Cu o gama de pariuri nemaivazute, bonusuri si promotii incredibile si asistenta pentru clienti de top, SportPesa poate merge de la picior la picior cu orice alta carte de sport online de pe piata.

SportPesa vine cu adevarat cu alegerile sale de joc, motiv pentru care am acordat note atat de mari. Cu SportPesa, nu veti pierde niciodata ocazia de a paria pe cele mai mari evenimente sportive din lume. De la turnee unice, cum ar fi Cupa Mondiala sau Ryder Cup, la fiecare meci de conferinta NBA sau NHL, puteti paria pe toate.

Pe langa toate cele mai populare sporturi din intreaga lume, puteti gasi chiar si alte optiuni de nisa, cum ar fi eSports si futsal. Puteti chiar paria pe sporturi virtuale. Orice lucru din lumea sportului pe care doriti sa pariati in mod realist il veti gasi la SportPesa.

Exista cateva motive pentru care bonusurile si promotiile sunt atat de importante pentru cartile de sport. Una este aceea de a atrage noi membri sa se alature, iar cealalta este de a mentine membrii existenti fericiti oferindu-le cea mai buna valoare.

Sportpesa

Bonus de bun venit si promotii saptamanale

Va puteti astepta la un pachet bun de bun venit atunci cand va inscrieti la SportPesa. In acest moment veti primi un pariu gratuit de 10 USD atunci cand faceti primul pariu de 10 USD.

Am gasit tone de oferte care au potentialul de a castiga bani in plus. Functia „ACCA Boost”, de exemplu, ofera utilizatorilor cote sporite la toate pariurile pe parel sau acumulator cu trei picioare sau mai mult. Cu cat faceti mai multe selectii, cu atat creste cota. Nici nu trebuie sa va inscrieti. Boostul se aplica automat oricarui acumulator pe care il plasati.

Intr-o alta functie care este noua pentru noi, puteti adauga mai multe picioare acumulatorilor dvs. dupa ce ati plasat acca originala. Este minunat daca alergi bine si vrei sa-ti presezi norocul.

Exista, de asemenea, „Price Blasts” in care SportPesa selecteaza pariuri specifice de pe cele mai populare piete in fiecare zi pentru a primi cote sporite. Puteti gasi toate optiunile listate in sectiunea Price Blast a paginii de pornire.

Exista cateva bonusuri grozave si atunci cand vine vorba de pariuri live. Spuneti ca ati plasat un pariu care castiga chiar acum, dar v-ati pierdut increderea ca va intra pana la sfarsitul jocului. SportPesa va permite sa incasati devreme pentru cote usor reduse.

Echipe sportive afiliate

Deoarece SportPesa sponsorizeaza cateva echipe mari si sportivi intr-o serie de sporturi, site-ul ofera, de asemenea, promotii bazate pe echipele lor afiliate. De exemplu, SportPesa sponsorizeaza Everton F.C., iar utilizatorii se califica pentru tot felul de bonusuri ori de cate ori pariaza pe o piata aleasa care implica Everton. Per total, am fost extrem de impresionati de varietatea si valoarea tuturor bonusurilor SportPesa.

Sportpesa_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri