Sports Spread

Sports Spread Betting este primul serviciu de pariuri spread pe care l-am testat aici la HBR si wow, ce incercare a fost!

Au distrus-o absolut, strangand un profit extraordinar de 751 de puncte la 1 punct per mize de pip.

Pentru proces, am folosit 1 lire sterline pe punct, astfel incat s-a obtinut un profit de 751 lire sterline, lucruri grozave.

Nu este cu adevarat posibil sa oferiti o cifra a rentabilitatii investitiei pentru acest serviciu, deoarece la pariurile pe spread riscati sume variabile si doar utilizarea a 1 GBP pe pariu nu ar oferi o cifra realista pentru rentabilitatea investitiei.

Cu toate acestea, am spune ca obtinerea de peste 750 de puncte de profit cu doar 1 punct per pip este un rezultat grozav si reprezinta un nivel puternic de rentabilitate.

Rata de atac a fost, de asemenea, foarte buna la 51%, asa ca peste jumatate din pariuri au castigat.

Veti avea nevoie de un cont de spread betting pentru a urma acest serviciu. Va putem recomanda Sporting Index, care in prezent au o oferta de 100 GBP pentru clienti noi timp de sapte zile pentru a incepe. (18+, se aplica T&C).

Sports Spread

Defectiunea serviciului

Usor de utilizat: un serviciu foarte usor de urmat, cu o medie de 1,5 pariuri pe zi. Ponturile sunt trimise dimineata, de obicei, cu cateva ore inainte de inceperea cursei, deci putin mai strans decat ne-am dori in mod ideal, dar apoi sunt limitate la momentul in care pietele sunt formate de companiile de pariuri cu spread.

Disponibilitatea preturilor: poate fi dificil sa potriviti preturile recomandate, deoarece acestea se deplaseaza adesea imediat ce sunt trimise ponturile, in special pariurile de fotbal „pase finalizate”. Rezultatele noastre sunt preturile reale pe care le-am atins, asa ca rezultatele oficiale ale lui Max (care conduce serviciul) sunt de fapt cu cateva sute de puncte mai bune decat ale noastre. Dar nu ar trebui sa ai nicio problema sa potriviti rezultatele noastre sau sa va apropiati foarte mult de ele.

Costuri de abonament: costurile abonamentului sunt de doar 25 GBP pe luna, ceea ce este un chilipir absolut, daca luati in considerare beneficiile.

Exista, de asemenea, o garantie a profitului, astfel incat, daca nu obtineti un profit de 25 de puncte intr-o luna, atunci ei promit sa va ramburseze integral. Nu se poate spune mai corect decat atat, poti cu adevarat.

Pariurile spread sunt o abordare de nisa comparativ cu pietele cu cote fixe mai obisnuite, dar asta nu inseamna ca nu exista oportunitati de a obtine profit din aceasta.

Poate cu atat mai mult avand in vedere ca i se acorda mai putina atentie si mai putini bani profesionisti.

Cu siguranta, pariurile sportive pe difuzare s-au dovedit a avea un unghi profitabil, acumuland un profit excelent de 751 de puncte in timpul procesului nostru.

Acest lucru este extrem de impresionant si a reprezentat o crestere cu 75% a bancii noastre. Asa ca nu ezitam sa-i acordam un rating de PROPRIETA si este unul pe care il vom urmari in continuare cu banii nostri.

La doar 25 de lire sterline pe luna, este un furt absolut in comparatie cu unele dintre cele mai umflate preturi pe care le vedeti astazi de la tipster – si vine si cu o garantie a profitului.

S-ar putea sa merite sa va incadrati rapid inainte ca preturile sa creasca, ceea ce cu siguranta vor face daca rezultatele continua in acelasi mod.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri