Sportsbet.co.za

Sportsbet este una dintre cele mai bune case de pariuri sud-africane de astazi si a fost o companie consacrata pentru jocuri de noroc. Afacerea a fost creata in 1989 si de peste 15 ani a oferit jucatorilor servicii excelente. Sportsbet este o afacere de familie care a fost dezvoltata de peste trei generatii. Proprietarii platformei, Atlantic Sportsbet, au facut efortul de a crea o afacere legitima care sa ofere jucatorilor sai jocuri de noroc sportive sigure si distractive. In calitate de casa de pariuri din Africa de Sud care se respecta, sunt licentiate de Western Cape Gambling and Racing Board si isi desfasoara site-ul pe o combinatie de platforme software Openlot si BetOptions. Sediul companiei este situat in Cape Town. Au fost primul site din Africa de Sud care a introdus inovatorul „Spread Betting”. De la introducerea sa, a castigat multa popularitate in randul jucatorilor autohtoni. Platforma se claseaza in top 10 printre cele mai bune site-uri de pariuri din Africa de Sud. Si-a castigat deja locul printre nume mai mari din industrie. Dar, cu ajutorul angajatilor lor dedicati si al utilizatorilor obisnuiti, ar trebui sa devina si mai mare. In calitate de casa de pariuri sportive, compania incearca sa ofere cele mai competitive cote pentru fiecare eveniment sportiv major disponibil.

Sportsbet.co.za

Informatii despre pariuri

Acest site este o recomandare pentru toti jucatorii online fara experienta, datorita simplitatii si usurintei de utilizare. Interfata este foarte simpla si intuitiva si puteti gasi rapid fiecare pariu de care aveti nevoie. Toate sporturile sunt situate in partea stanga a paginii si pot fi gasite fara probleme. Butonul de pariuri live sugereaza ca puteti plasa un pariu pe evenimente pe masura ce se intampla. Exista mai mult de 20 de sporturi pentru a alege, curse de cai si fotbal fiind alegerile de top. Un meniu util cu rezultate sportive este disponibil sub meniurile sport. Acolo puteti gasi cele mai recente scoruri pentru sporturi si rezultate ale curselor de cai. Proprietarii site-ului au oferit o versiune mobila a site-ului pentru fanii hardcore carora le place sa parieze din mers. Functioneaza pe fiecare dispozitiv (Android sau IOS) si este usor de utilizat. Un lucru pe care fiecare site de pariuri major din zilele noastre a fost optiunea de a paria pe evenimente politice sau de divertisment. Sportsbet nu dezamageste si ofera aceste piete persoanelor care ar dori sa-si incerce norocul. Alte piete interesante sunt disponibile pentru Surfing, Pool si Netball. Aceste tipuri de piete sportive lipsesc chiar si din unele dintre site-urile de pariuri de top din industrie. Una peste alta, platforma este foarte frumos realizata si multi utilizatori noi o vor gasi foarte atragatoare.

Informatii despre cote

Principalul lucru despre site-urile de pariuri sportive este, desigur, cotele lor. Sportsbet ofera unele dintre cele mai competitive cote pentru evenimentele sportive din Africa de Sud. Dupa cum sa mentionat mai sus, au fost primii care au introdus „Spread Betting” in tara, care sugereaza o abordare inovatoare. Acestea ofera o selectie foarte respectabila de piete pentru fotbal. Puteti paria pe mai mult de 30 de piete pentru un singur joc de fotbal. Puteti paria pe Castigator, Totaluri, Sansa dubla, Ambele echipe sa marcheze, Rezultatul la pauza, Foaia curata si multe altele. O optiune foarte frumoasa este sa faci un mulch rapid in care site-ul sugereaza o lista scurta de evenimente sportive de top. Acolo puteti alege cotele care va plac si le puteti plasa imediat.

Securitate si servicii pentru clienti

Fiind in industria jocurilor de noroc de peste 15 ani, proprietarii Sportsbet inteleg foarte bine importanta securitatii si a serviciului pentru clienti. Ei au realizat platforma folosind o criptare SSL care protejeaza datele utilizatorului de furt. Pentru persoanele carora le place sa puna o intrebare despre pariuri sau despre utilizarea platformei, exista o multime de modalitati de a-i contacta. Au doua linii telefonice dedicate (una pentru clientii interni si una pentru clientii internationali) de unde ii puteti contacta. Ei au enumerat, de asemenea, o adresa de fax si e-mail. Iar pentru clientii carora le place sa le viziteze in magazinele lor fizice, au oferit o lista cu magazinele punt si adresele acestora. Nu se mentioneaza serviciul clienti 24/7, dar exista o linie telefonica de urgenta pentru jucatorii autohtoni. Site-ul face parte din miscarea Jocul Responsabil si incurajeaza jucatorii sa parieze pentru distractie.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri