Sportsbet.com.au

Aceast articol despre Sportsbet va detalia compania de pariuri online care este o institutie australiana de peste 15 ani. Sportsbet Australia este condus de directorul executiv Cormac Barry si a ajuns la inaltime sub intelegerea casei de pariuri, Matthew Tripp, dupa ce a cumparat compania care este licentiata si se afla in Teritoriul de Nord.

Cum sa creati un nou cont Sportsbet

Crearea unui cont nou la Sportsbet poate fi finalizata in cateva minute, tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati Sportsbet.com.au si sa urmati instructiunile pentru a va inscrie.

In timpul formularului de inscriere, vi se va cere sa furnizati detalii personale, cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, data nasterii, adresa si numarul de telefon.

Dupa ce ati completat formularul, vi se va solicita sa va verificati adresa de e-mail. Acesta este doar sa faceti clic pe un link trimis la adresa dvs. de e-mail. Acum veti putea depune bani reali in contul dvs. prin intermediul multor metode de depunere.

Sportsbet_web

Revizuirea caracteristicilor Sportsbet

Bet Live: Plasati pariuri live pe evenimente sportive in desfasurare prin serviciul de telefonie Sportsbet.

Cartea neagra: Sportsbet va ofera posibilitatea de a salva un cal sau ogar in „cartea neagra”, care va va anunta atunci cand calul sau ogarul este nominalizat pentru o alta cursa.

Sportsbet Multi Builder: Toate sporturile si pietele importante intr-un singur loc. Ceea ce va permite sa construiti cu usurinta pariuri multiple fara a trece prin diferite piete fara legatura. Este disponibil pe desktop si mobil.

Card de numerar Sportsbet: retrageti bani din contul dvs. Sportsbet 24/7 la orice bancomat din Australia. O initiativa excelenta pentru clientii australieni.

Functie de retragere: daca pariul dvs. cu 10 picioare multiplu este de opt picioare in jos si va pare rau ca ati pus baconul pe linie pentru cele doua picioare finale, puteti sa va retrageti pariul sau sa va colectati castigurile mai devreme.

Promotii Sportsbet 2021

Oferte de rambursare: Acest lucru ar putea functiona daca, daca plasati un pariu castigator pe o echipa sau un alergator, si se termina pe podium pozitiile minore, veti primi o rambursare pana la o anumita suma. Acest tip de promotie nu este o aparitie zilnica, dar apare din cand in cand, mai ales la intalnirile sau evenimentele mai mari.

Rambursari si plati in justitie: se stie ca Sportsbet plateste pariurile pierdute care au fost pierdute din cauza unor circumstante extraordinare. De exemplu, toate pariurile facute pe Essendon inainte de sezonul 2016 au fost restituite pariorilor, dupa ce jucatorii au fost suspendati pentru sezon.

Plata anticipata: daca pariul dvs. pare ca va merge acasa, Sportsbet va plati de multe ori mai devreme. De exemplu, acum cativa ani, EPL a fost decis cu cateva saptamani inainte de finalizarea sezonului, casa de pariuri oferind pariuri castigatorilor tuturor pariorilor.

Plati pentru protest: daca pariul dvs. de curse pierde pentru ca se confirma un protest, veti primi in continuare castigurile.

Sportsbet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri