Sportsbet.io

Sportsbet.io este una dintre cele mai semnificative case de pariuri pentru criptomonede de pe piata. Va permite sa pariati anonim cu Bitcoin – si are o configuratie foarte asemanatoare cu casele de pariuri europene tipice.

In ultimul an, Sportsbet.io castiga din ce in ce mai multa influenta. Acest lucru se datoreaza in principal numarului sau crescut de sponsorizari in sporturile profesionale, dar si datorita faptului ca mai multi jucatori devin interesati sa parieze cu Bitcoin.

Bonusuri

Nu exista niciun bonus de bun venit pe Sportsbet.io, dar au o multime de promotii regulate pentru baza de clienti existenta, asa ca este inca logic sa va inscrieti.

De exemplu, au teste ocazionale si concursuri de predictie in care puteti castiga o parte din unele grupuri de preturi selectate.

Exista, de asemenea, un program VIP in care castigi beneficii pe parcurs. Un exemplu de recompensa ar putea fi pariurile gratuite si cresterea preturilor. Toti jucatorii noi primesc de fapt o crestere a pretului pentru fiecare sport. Merita sa profitam de asta. Programul VIP va ofera, de asemenea, sansa de a castiga premii specifice din viata reala. Un exemplu din trecut a fost cand Sportsbet.io a oferit catorva castigatori VIP selectati bilete la Marele Premiu de Formula 1 din Singapore.

Asa ca, desi nu exista niciun bonus in numerar mare, asa cum ati gasi cu alte case de pariuri, la final exista cateva promotii bune!

Sportsbet_io

Aspect si navigare

Sportsbet.io trebuie sa fie una dintre cele mai usor case de pariuri de utilizat.

Aspectul este foarte neted pe desktop si dureaza cateva secunde pentru a accesa orice sport. Deci, acesta este un plus imens. In plus, designul intunecat este foarte placut de privit, mai ales noaptea. In cazul in care nu va place, exista de fapt o functie care va permite sa schimbati singur designul.

Nu se putea face cu adevarat mai bine. De asemenea, este foarte usor sa gestionati contul de utilizator. In general, totul este usor si direct.

Mobil

Pe mobil, functioneaza la fel de bine ca pe desktop.

In timp ce Sportsbet.io nu are o aplicatie mobila dedicata, platforma este optimizata pentru mobil – trebuie doar sa accesati browserul si sa vizitati site-ul acestora. Deci, daca preferati sa pariati pe telefon sau tableta, nu este deloc o problema. Sportsbet.io va permite sa faceti acest lucru cu usurinta si confort.

Serviciu clienti

Daca aveti nevoie de ajutor din partea asistentei pentru clienti, puteti deschide chatul live in orice moment doriti. De obicei, veti obtine un raspuns rapid in cateva minute, dar poate dura mai mult de o zi pentru a rezolva probleme mai mari – ceea ce este de asteptat, desigur.

Sportsbet.io nu are in prezent asistenta telefonica, dar probabil ca sunteti obisnuit cu asta daca ati folosit in trecut carti de pariuri criptografice. Totul functioneaza prin chat live si e-mail.

Daca nu aveti nevoie de ajutor specific, dar daca doriti doar sa aflati mai multe despre cum functioneaza Sportsbet.io, puteti intra in Centrul de ajutor, unde sectiunea de asistenta a raspuns la multe dintre cele mai frecvente intrebari.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri