SportsBetting.com.au

SportsBetting.com.au este o casa de pariuri detinuta in Australia, care opereaza sub licenta Teritoriului de Nord. De la lansarea in 1998, SportsBetting a castigat in fata pariorilor fara abordarea lor trucuri si ofera cote fixe excelente impreuna cu un serviciu personal fantastic.

Sportsbet este in prezent una dintre cele mai populare marci de case de pariuri din Australia, datorita campaniilor sale publicitare inovatoare. Casa de pariuri este, de asemenea, cunoscuta pentru faptul ca ofera o gama variata de sporturi pre-meci si in joc pe care puteti paria, de la meciurile locale AFL, A-League, NRL si Super League pana la ligi internationale si turnee precum Premier League engleza , Liga Campionilor, NBA, NFL, tenis, cricket si multe altele. Au o selectie buna de curse de cai si ogari.

Sportsbetting

Promotii Sportsbet

Sportsbet ofera clientilor noi un bonus atractiv de inscriere la pariuri gratuite. Dupa ce deschideti un cont si efectuati prima depunere, Sportsbet va egala 100% din primul dvs. pariu cu un pariu gratuit pana la maximum 501 USD. Pentru a solicita bonusul, inscrieti-va la Sportsbet, depuneti fonduri, iar Sportsbet va egala automat primul dvs. pariu cu o perioada de 24 de ore. Oferta de pariu bonus Sportsbet este disponibila numai pentru rezidentii QLD, ACT, NT si TAS. Sportsbet are multe alte pariuri gratuite, bonusuri, bacsis Sportsbet si oferte de crestere a preturilor. Puteti gasi aceste oferte pe pagina de promotii Sportsbet.

Detalii Sportsbet

Sportsbet este o casa de pariuri australiana licentiata si reglementata de Guvernul Teritoriului de Nord. A fost lansat in 1993 in Darwin ca prima companie de pariuri licentiata din Australia. In 2005, Sportbet a fost achizitionata de Mathew Tripp. Cresterea rapida a companiei a facut ca gigantul de pariuri irlandez, Paddy Power, sa cumpere 51% din Sportsbet. De atunci a crescut cu pasi mari si in prezent are peste 250 de angajati. In ciuda faptului ca are actionari straini, Sportsbet continua sa functioneze ca entitate australiana. Iata cativa dintre factorii importanti despre Sportsbet pe care ar trebui sa ii cunoasteti inainte de a va inscrie.

Interfata si site web Sportsbet

Una dintre marginile Sportsbet fata de alte case de pariuri din Australia este designul sau de site-ul web intuitiv si receptiv, care se potriveste afisajului indiferent de dimensiunea ecranului dvs., in special versiunea desktop a site-ului Sportsbet.

Interfata site-ului Sportsbet este usor pentru incepatori si foarte simpla, cu un aspect in trei coloane. Aspectele afiseaza detalii pentru fiecare categorie pentru a permite o navigare perfecta pentru toti pariorii. In partea stanga a coloanei, sectiunea sportiva este listata, in timp ce sectiunea piete si cote se gaseste in coloana centrala, iar in dreapta, se afla biletul de pariuri.

Panoul de navigare este, de asemenea, simplu si foloseste o abordare derulanta. De asemenea, afiseaza linkuri rapide catre cele mai faimoase evenimente viitoare, precum si linkuri catre sport si curse.

Dand clic pe fila Sport, va aparea in jur de cinci ligi diferite. Pentru a vizualiza intreaga selectie Sports, va trebui sa faceti clic pe linkul secundar „Sports A-Z”. cand faceti clic pe un anumit sport din lista, pietele prezentate pentru acel sport vor aparea in coloana centrala. Deasupra acestor piete, sunt afisate linkurile pentru a viziona programele viitoare, precum si lista pentru toate ligile disponibile pentru sportul pe care l-ati ales.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri