Stake

In primul rand, cand accesati sectiunea sport, veti vedea categoriile meniului principal. Popular: cu evenimentele si liga care aduna o multime de pariuri. Sporturi de top: va arata pe ce sporturi majore puteti paria in prezent. Toate sporturile: prezinta pariuri sportive si eSports disponibile

Intr-adevar, veti gasi toate sporturile majore pe care sa pariati. Pentru a ilustra, sectiunile sportive populare si de top contin:

 • Fotbal: EPL, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, MLS si alte ligi europene si latino-americane. In plus, puteti paria si pe divizii inferioare.
 • Baseball: Liga SUA, Japonia si multe altele
 • Baschet: de la NBA si Euroliga la Liga Chineza
 • Evenimente MMA
 • Hochei cu NHL si Rusia Liga Pro

Mai mult, toate selectiile sportive enumera sporturile minore ale sporturilor regionale, cum ar fi Snooker, Darts si Hurling Gaelic.

Desigur, vorbesc despre sporturile disponibile in momentul scrierii Stake.com Review. Puteti verifica fara a va inregistra pe Stake daca acesta ofera pariuri pe jocurile dvs.

Stake

Promotii si programe VIP

Pentru confortul dvs., am aflat ca promotiile care implica pariuri pentru anumite jocuri sunt disponibile cu suma minima de pariere de 5 USD si o rambursare de 250 USD.

Promotiile se schimba des si puteti gasi si oferte saptamanale. La momentul scrierii Stake.com Review, iata promotiile actuale:

 • Miza 3 Rafle 30.000 $: Pentru a sarbatori lansarea Stake 3, oferim 30.000 $! In formatul traditional de tombola, incercati peste 500 de jocuri noi si, facand acest lucru, castigati bilete la tombola care ar putea castiga o cota de 30.000 USD
 • Cursele de miza: Cursele de miza sunt cel mai nou mod al nostru de a castiga bani jucand pe site-ul nostru! Lupta-ti prietenii si restul comunitatii pentru a castiga premii irezistibile.
 • UFC multi special: plaseaza un joc multiplu de 3+ pe pietele castigatoare ale meciurilor UFC Fight Night (25 iulie UTC) si castiga jumatate din miza inapoi daca doar un singur picior esueaza.
 • Major League Baseball 9th ​​Inning Insurance: Plasati un pariu pe pietele Winner pe toate meciurile MLB si, daca selectia dvs. conduce in orice moment al 9-lea repriza si pierde, primiti BANI INAPOI pana la 250 $.
 • Asigurare Elite Soccer Multi: Plasati un multiplu de 5 etape pe meciurile EPL, FA Cup, La Liga si / sau Serie A si, daca un picior esueaza, castigati BANI INAPOI.
 • VAR – Nu mai mult! EPL Money Back Special: Pentru restul sezonului EPL, orice pariuri pierdute 1 × 2 pe orice joc vor fi rambursate pana la 50 USD daca VAR influenteaza o decizie de castigare a meciului.
 • Asigurare UFC Split Decision: Plasati un pariu pe pietele castigatorilor pentru orice meci UFC si castigati miza inapoi daca selectia dvs. pierde prin decizie split! Fara plata maxima, aceasta este una dintre cele mai mari promotii de pana acum.
 • Provocari Telegram: v-ati alaturat canalului nostru oficial Stake Telegram? Gary iti ofera sansa de a castiga pana la 10000 $ (si chiar mai mult in timpul Mega Race de sambata) zilnic!

In timp ce le rasfoiam site-ul, am observat ca tot ce este necesar este vizibil, am gasit rapid toate avantajele pe care le ofera programul VIP.

Unele lucruri pe care le veti primi ca membru VIP sunt bonusurile lunare, bonusurile de crestere a nivelului, sporurile saptamanale si reincarcarile. Exista nivele diferite si as putea obtine beneficii uimitoare din joc si pariuri.

Stake_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri