Stevenhills

Stevenhills Ltd. este o companie de pariuri sportiva cu licenta completa care ofera pariuri pe fotbal, jocuri europene, africane, asiatice si mondiale. Selectie mare de cote la pariuri pe fotbal, cel mai rapid serviciu si plati. De la lansarea noastra in 2008, Stevenhills Ltd. a fost recunoscuta ca un furnizor sigur si securizat de servicii de pariuri pe fotbal in Mauritius. Acest palmares a facut ca Stevenhills Ltd sa fie una dintre cele mai de top si mai reputate companii de pariuri din Mauritius. Stevenhills Ltd este acum proprietate privata, cu birouri si reprezentanti in toata insula. Recunoscuta pentru serviciile remarcabile oferite clientilor sai, echipa de management care a construit Stevenhills Ltd ramane pe loc si s-a angajat sa ofere in continuare acelasi serviciu excelent.

Stevenhills

De ce este Stevenhills Ltd. lider in industria pariurilor din Mauritia?

 • Cea mai mare varietate de optiuni de pariere, de la fotbal european la cele africane, acoperim evenimentele de fotbal din lume.
 • Oferim cea mai mare selectie de pariuri.
 • Nu percepem nicio taxa pentru a incepe.
 • Plati rapide si usoare si metode de joc.
 • Minime extrem de scazute (pariul minim pe sport este de 50 Rs).
 • Platile sunt procesate intre orele 10:00 – 14:00 si 16:00 – 20:00 in zilele lucratoare si intre 10:00 si 20:00 in weekend
 • si sarbatorile legale.
 • Nu exista restrictii privind numarul de echipe dintr-un pariu multiplu.
 • Plati maxime 15 milioane Rs.
 • Loc sigur pentru a paria cu inregistrarea camerei si inregistrarea sunetului.
 • Ofera optiunea de a verifica starea biletului de pariuri online.
 • Fiecare pariu multiplu disponibil in masura in care nu este un pariu asociat.
 • Biletele castigatoare pot fi incasate in aceeasi zi, de indata ce rezultatele au fost procesate.
 • Oferim meciuri non-stop.
 • Stevenhills va ofera optiunea de a paria pe un meci cu trei zile inainte de start.

In noua oferta Stevenhills, puteti obtine pana la 100 GBP in pariuri gratuite, dar va trebui sa pariati o suma decenta pentru a vedea toate cele 100 GBP. Cu toate acestea, inca credem ca aceasta este o oferta uriasa pentru clientii noi din Marea Britanie. Pentru a va califica pentru aceasta oferta, trebuie sa va inregistrati folosind codul special indicat pe site si apoi sa faceti pariuri simple de 5x 10 GBP in casa de sport cu cota minima 1/2 (1,5). Aceste pariuri trebuie sa fie separate si nu pot fi plasate pe acelasi eveniment sau rezultat. Odata ce aceste pariuri de 5x sunt decontate, veti primi un pariu gratuit de 20 GBP.

Puteti repeta acest proces de maximum 5 ori si puteti obtine maximum 100 GBP sub forma de pariuri gratuite. Retineti, aceasta inseamna ca va trebui sa plasati un pariu pentru un total de 250 GBP, constand in pariuri individuale  in valoare de 10 GBP pentru a va califica pentru suma totala. Acest lucru trebuie facut si in primele 30 de zile de la inregistrare. Sunt iubiti de atat de multi jucatori noi in teritoriile lor licentiate si nu trebuie sa mergeti departe pentru a intelege de ce, deoarece ofera una dintre cele mai bune oferte pentru clientii noi din industrie. Au fost de fapt doua, dar acum se pare ca alegerea s-a limitat doar la YSKAEE. Desigur, aceasta oferta ramane una dintre cele mai bune de pe piata.

Termenii si conditiile de pariuri gratuite Stevenhills sunt mult mai usor de utilizat decat ofertele de bun venit ale majoritatii altor site-uri de pariuri. Ne place foarte mult ca conditiile Stevenhill pentru pariuri gratuite sunt create astfel incat jucatorii obisnuiti sa obtina relativ usor o afacere decenta si, in acelasi timp, ne asiguram ca cei care joaca pozitii mai inalte in spectru sunt ingrijiti, de asemenea.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri