Stoiximan

BC Stoiximan a fost fondata in 2012 si, la scurt timp, a devenit una dintre cele mai importante agentii de pariuri de pe piata. Popularitatea companiei a castigat in principal datorita experientei sale in sfera pariurilor. Proiectul este guvernat in termeni de licenta Malta, controlata de Gambling Malta Limited. BC Stoiximan desfasoara activitati sociale si de sponsorizare active (sustine echipe sportive precum „Olympiakos”, „PAOK”). Publicul vizat BC Stoiximan este localnicul; cu toate acestea, rezidentii celorlalte tari europene pot folosi serviciile partenerului Betano si pot plasa pariuri in afara teritoriului Greciei.

Bonusuri si promotii Stoiximan

Stoiximan bonus – este un sistem plin de satisfactii care permite utilizatorilor noi sa primeasca un bonus de 100% in conturile lor (pana la 200 de euro). Utilizatorii activi ai serviciilor BC pot participa la Programul de loialitate pentru a obtine reduceri. Mai mult, diferitele propuneri privind disciplinele sportive apar zilnic.

Pariorii isi pot da comentariile pe site-ul https://stoiximan.com.cy. Multi utilizatori considera ca sistemul de securitate al site-ului este atractiv, deoarece Proiectul este autorizat, iar metodele de plata sunt usor de utilizat. Unii utilizatori se plang de restrictiile existente in unele tari si de cantitatea insuficienta de discipline sportive.

stoiximan_web

Licente

BC Stoiximan are licenta data in Malta, iar Gambling Malta Limited controleaza activitatile companiilor. In Cipru, opereaza sub autorizatia nationala de pariuri numarul B003.

Astfel, Stoiximan Cipru poate fi numit ca o casa de pariuri de top pe piata locala, care se dezvolta activ, propunand noile servicii calificate ale utilizatorului sau. Principalele avantaje ale Stoiximan sunt pariurile online, propunerile inovationale, o mare varietate de optiuni de pariere in sfera politicii si a reclamelor, diferite metode de plata disponibile. Printre dezavantaje, pot fi mentionate urmatoarele: probleme de acces si comision pentru retragere.

Pariuri sportive

Desi exista un cazinou cu drepturi depline disponibil la Stoiximan, cartea de sport este cea care domina pagina de pornire si atrage cea mai mare parte a atentiei. Exista un ghid complet pentru diferitele tipuri de pariu acceptate pe site, ceea ce face ca Stoiximan sa fie ideal pentru noii veniti care inca invata corzile. Fotbalul este sportul care vede cea mai mare actiune, judecand dupa proeminenta acordata aici. Exista o multime de optiuni diferite care sunt disponibile, inclusiv o alunecare de pariu rapid, unde pot fi plasate simple, duble si acumulatoare. Stoiximan are, de asemenea, optiunea Pariul zilei si acopera multe alte sporturi, fie ca este vorba de tenis, baschet sau curse cu motor. Pe langa pariurile dinaintea meciului, exista pariuri live disponibile pe anumite sporturi, inclusiv tenis si fotbal.

Stoiximan_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri