STSbet

Site-ul STSbet a fost lansat in februarie 2019 pe o platforma BetConstruct, dar acum a migrat dupa aprobarea licentei sale UKGC.

Stsbet este unul dintre cele mai noi site-uri de pariuri, dar acestea vin pe piata din Polonia cu o reputatie mare si un produs excelent.

Oferta de inscriere STSbet – Bonus de bun venit de 40 GBP

Cum sa revendicati:

  • Inscrieti-va pe STSbet
  • Depuneti cel putin 10 GBP
  • Plasati un pariu acumulator de 10 GBP sau mai mult cu cel putin doua selectii la cote minime de 1/2 (1,50) pe selectie
  • Bonusul dvs. va fi de 50% din suma primului pariu plasat (maxim 40 £ bonus)
  • Bonus valabil 14 zile
  • Depozitele care utilizeaza Paysafe, Skrill, Eco Payz, Trustly, Rapid, MuchBetter sau Neteller nu se califica pentru aceasta oferta

Promotii pe STSbet

Avand in vedere ca STSbet tocmai s-a lansat pe piata britanica, acestea au o gama larga de promotii pentru clientii existenti.

Bonus BetGames – Joaca 50 GBP pe oricare dintre jocurile oferite de BetGames si primeste un pariu bonus de 5 GBP pe orice piata de fotbal.

STSbet

Clubul de loialitate pentru sporturile de iarna – Plasati pur si simplu 20 de lire sterline + patru pariuri de calificare de cel putin 5 lire fiecare pe sporturile de iarna si primiti un pariu bonus de 5 lire luni urmatoare!

Loyalty Club – Prindeti un bonus Peter Schmeichel Loyalty Club la STS plasand 4 pariuri de calificare de cel putin 5 GBP fiecare (20 GBP in total) in timpul saptamanii (Luni-Duminica) pe orice piata legata de fotbal si obtineti un pariu bonus de 5 GBP lunea viitoare!

Extra 6+ – Preziceti cel putin sase meciuri de fotbal pe cuponul ACCA cu o miza de 2 – 50 GBP si daca obtineti un rezultat gresit, primiti o rambursare de 100% a pariului.

Piete de sport si pariuri

STSbet a lansat cu o carte sportiva cuprinzatoare, cu aproape toate sporturile populare din Polonia. Cu toate acestea, nu au curse de cai sau ogari disponibili.

Majoritatea caselor de pariuri noi par sa lase atat curse de cai, cat si ogari la lansare, dar ne asteptam ca STS sa le adauge in curand.

Insa, STSbet are un numar mare de sporturi de nisa si piete pe care sa parieze, inclusiv sporturi de iarna, sporturi de iarna, floorball si alte sporturi populare din Europa Centrala.

In ceea ce priveste pietele de pariuri, am vazut o adancime mare in intreaga carte de pariuri, iar fotbalul se mandreste cel mai mult.

Unele jocuri de fotbal au la dispozitie pana la 360 de piete de pariuri si puteti combina mai multe piete pentru a crea pariuri personalizate.

Daca sunteti in pariuri sportive, veti iubi Stsbet. Veti gasi o sectiune dedicata esports si chiar videoclipuri live cu anumite meciuri dupa ce va conectati la contul dvs.

In ansamblu, Stsbet ofera un nou produs fantastic pentru rezidentii din Polonia, fara sa se ingrijoreze daca site-ul sau compania pot avea incredere.

STS are deja o bogata experienta si incredere in a fi cea mai mare casa de pariuri din Polonia si puteti vedea aceasta experienta stralucind cu STSbet. Dar, am dori sa vedem adaugarea de curse de cai si ogari.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri