Supabets

Supabets este una dintre putinele case de pariuri care este fondata si se afla inca in Africa de Sud. Sediul lor este in Johannesburg, iar compania a fost infiintata in 2008. De atunci, au fost achizitionate de compania Phumelela Gaming and Leisure, care exista din 1998.

Operatorul online ofera o experienta de cazinou live, precum si o casa de pariuri sportive care este centrata in jurul pietei din Africa de Sud. Exista o gama larga de promotii care sunt disponibile atat pentru clientii noi, cat si pentru cei existenti. Daca sunteti pe piata pentru un nou operator online, continuati sa cititi pentru a gasi toate detaliile de care veti avea nevoie in recenzia noastra Supabets.

Supabets

Oferte bonus

Exista o cantitate remarcabila de oferte bonus disponibile cu Supabets si vom acoperi majoritatea acestora in aceasta recenzie Supabets. Un bonus este de obicei folosit de casele de pariuri pentru a incerca sa aduca noi clienti la serviciul lor. Ele vin in multe forme si este un standard in industrie sa ofere un bonus de inregistrare sau poate un fel de promovare care vizeaza un anumit turneu/sport.

Pentru a profita de aceste oferte, noii clienti vor trebui sa indeplineasca termenii, conditiile si cerintele inainte ca fondurile bonus sa fie creditate in contul lor. Desi lista tuturor acestor conditii poate parea intimidanta la inceput, echipa noastra de experti le-a trecut prin toate, asa ca nu trebuie sa o faceti. Sa aruncam mai intai o privire la cateva dintre sfaturile noastre de experti pentru a va ajuta sa utilizati aceasta oferta la potentialul ei maxim.

Supabets Sports Bonus

Actualul bonus Supabets este un bonus de inscriere de R50 sub forma unui pariu gratuit. Acest lucru permite clientilor sa se inregistreze pur si simplu la casa de pariuri sportive si sa revendice pariul gratuit R50. Bonusul de inregistrare Supabets este creditat in conturi in ziua urmatoare la ora 7 a.m. si orice cont va necesita verificarea FICA inainte de a li se permite sa foloseasca serviciul.

Test de realitate: Parierea bonusului

Odata ce contul tau a fost verificat si bonusul Supabets creditat, cel mai probabil vei fi dornic sa pariezi. Retineti ca aceasta suma de bonus poate fi pariata doar ca pariu unic, nu sunt permise pariuri separate pentru calificarea bonusului si pentru cerinta de rollover aplicabila bonusului. De asemenea, va trebui sa indepliniti cota minima de 11/10 pentru ca orice pariu sa fie luat in considerare pentru cerinta de rollover.

Retragerea bonusului

Retragerea bonusului de inregistrare Supabets este conditionata de indeplinirea contului de catre toate cerintele relevante mentionate in termenii si conditiile bonusului Supabets. In cazul promotiei pariului gratuit R50, suma va trebui sa fie pariata de 3 ori la 11/10 inainte ca suma sa poata fi retrasa. De asemenea, va trebui sa fi efectuat o depunere minima de R50 inainte de a putea solicita orice retragere de bonus.

Capcane si ce sa evitati atunci cand revendicati bonusul

Ori de cate ori doriti sa revendicati o promotie, exista intotdeauna anumite lucruri de evitat la majoritatea caselor de pariuri. Este o greseala foarte frecventa ca utilizatorii noi sa uite sa se inscrie pentru promovare. Aceasta se afla de obicei pe pagina de inscriere si daca reusiti sa uitati, va trebui sa pierdeti recompensele. Atunci este foarte important sa tineti cont de toti termenii si conditiile, cititi-i cu atentie atunci cand revendicati promotia.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri