Supermatch

Piata de jocuri de noroc din Uruguay este bine reglementata, iar jucatorii se pot distra cu cazinouri din caramida, jocuri de loterie si curse de cai. Pariurile online nu sunt inca reglementate, dar vor exista noi legi care ar trebui sa prevada legalizarea, reglementarea si licentierea tuturor pariurilor pe internet.

Pana acum la Supermatch, toti jucatorii uruguayeni pot paria pe cele mai bune case de pariuri internationale, iar castigurile de jocuri de noroc nu sunt in prezent impozitate in Uruguay. De fapt, singura forma de pariuri sportive legale este Supermatch, un fel de pariuri reciproce conduse de Monopolul de Stat, precum si de Loteria Nationala poate fi jucata online.

Toti jucatorii uruguayeni nu sunt protejati atunci cand pariaza online la Supermatch, cu exceptia Loteriei Nationale si a Circuitului National Maronas. Reglementarile sunt revendicate de diferite grupuri precum FENAJU, dar nu s-a intamplat inca nimic.

In primul rand Supermatch, fotbalul este cel mai popular sport din Uruguay (nu trebuie sa uitam cele doua Cupe Mondiale castigate in 1930 si 1950), urmate de Rugby si Baschet. Uruguayanului ii place sa parieze si pe curse de cai (piata inalt reglementata), golf si sporturi cu motor.

Uruguay este cea mai mica tara care a castigat vreodata Campionatul Mondial de Fotbal. Fotbalul si alte sporturi sunt, prin urmare, destul de populare in tara.

Supermatch

Este surprinzator faptul ca singura forma de pariuri sportive legale este asa-numita Supermatch pariuri pari-mutuel, care este condusa de organizatia care conduce Loteria Nationala-Nacional de Loterías. Compania opereaza si o platforma online.

Pariurile sportive si pariurile sportive online sunt un monopol de stat puternic restrictionat in Uruguay.

Pariurile Supermatch sunt, de asemenea, disponibile in mod legal pe cele doua piste de rasa din tara, Hipodromo Nacional de Maronas din Montevideo si Hipodromo Municipal de Las Piedras din Las Piedras. Toate activitatile de crestere si pariuri sunt supravegheate si controlate de organismul guvernamental Hipica Rioplatense Uruguay S. A., care este membru al Federatiei Internationale a Autoritatilor de Cai.

Doar pentru a face o idee despre amploarea operatiunilor sale, in 2010 s-a raportat ca cifra de afaceri a pariurilor pe traseele de cai a fost de aproximativ 18,1 milioane EUR, din care 70% au fost returnate pariorilor si mai mult de 3.500 de armasari si iepe inregistrat la nivel national.

Exista, de asemenea, o platforma online disponibila pentru a paria pe cursele desfasurate in Maroñas, cea mai veche pista a tarii, care a fost deschisa pentru prima data inca din 1889.

Casele de pariuri online straine nu sunt reglementate direct. Jucatorii din Uruguay sunt bineveniti de majoritatea caselor de pariuri online. Cartile de sport online de mai jos accepta inregistrari din Uruguay.

Supermatch_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri