SuperSport

SuperSport este o casa de pariuri specializata in a oferi clientilor o mare varietate de optiuni atunci cand pariaza cu casa de pariuri. La intrarea pe site, vi se va oferi ocazia de a juca pe Lotto, Virtual, Poker si Casino, alaturi de cartea lor de sport. Aceste optiuni diferite pe care le puteti alege arata ca sunt un operator care iau pariurile in serios, alegand factorul lor real de atragere.

Pagina de pornire a cartii de sport in sine este un amestec de rosu, alb si negru, schema de culori facand SuprtSport destul de usor de privit pe perioade lungi de timp. Interfata in sine este destul de standarda pentru industrie si nu adauga prea mult in calea noilor caracteristici elegante, desi sectiunea pietelor care se deruleaza in mijlocul paginii de pornire poate fi putin dureroasa la ochi daca te uiti la prea mult timp.

Site-ul in sine este unul usor de utilizat si este usor de manevrat, desi consideram ca este mai ideal pentru pariorii mai experimentati decat pentru cei incepatori. Pentru pariorii experimentati, exista o multime de informatii impachetate in pagina de pornire, ceea ce inseamna ca, daca stii pe ce vrei sa pariezi, poti plasa miza in cateva secunde de la intrarea pe site. Cu toate acestea, desi aceasta cantitate de informatii va poate ajuta sa va asigurati ca noilor clienti li se arata profunzimea pariurilor pe care le puteti face pe site, cantitatea de informatii disponibile este destul de dominanta. Lovitura imediata a pietelor si cotele acestora cu meciurile disponibile pot fi putin superioare si, prin urmare, pot speria orice parior nou si curios.

SuperSport

Pentru optiunile bancare, SuperSport ofera multe optiuni. Optiunile standard ale cardurilor in Visa, MasterCard si Maestro sunt toate disponibile, in timp ce puteti utiliza, de asemenea, Diners Club International, paysafecard, Discover, Skrill, aircash si multe altele. Aceasta gama de optiuni de plata disponibile depaseste de fapt o serie de alte case de pariuri si inseamna ca cel mai probabil veti avea deja un card sau un cont cu cel putin una dintre metodele oferite.

Caracteristici de pariere

SuperSort ofera una dintre cele mai extinse game de piete oferite astazi. Desi s-ar putea sa ramana in urma cu multe alte case de pariuri din sporturile care ofera (cu doar 13 oferte la momentul redactarii), pentru sporturile pe care le ofera, le ofera clientilor o alegere reala atunci cand vine vorba de pariuri. Pentru fotbal, in meniul din stanga erau disponibile un numar mare de ligi, in timp ce toate pietele clasice la care te-ai astepta pentru un meci de fotbal erau disponibile. In timp ce existau doar aproximativ 70 de piete oferite cu cateva ore inainte de confruntarea Ligii Campionilor intre Manchester City si Real Madrid, toate aceste piete erau standardele pe care cei mai multi oameni doresc sa parieze, mai degraba decat piete foarte nisate pe care putini pariori pun de fapt bani pe.

Una dintre functiile care ne-au placut foarte mult pe site a fost Super Builder-ul SuperSport. Aceasta caracteristica permite pariorilor sa isi construiasca propriul pariu pe un singur eveniment sportiv, ceea ce inseamna ca, daca esti convins ca stii cine va castiga, va inscrie, va primi un cartonas galben si multe altele intr-un singur meci, iti poti crea propriul pariu. Multe alte case de pariuri nu ofera un astfel de constructor de pariuri, ceea ce inseamna ca SuperSport chiar impinge barca in afara acestei caracteristici interesante.

Supersport_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri