TAB.com.au

Judecand dupa numarul sau imens de clienti de pariuri cu amanuntul, TAB.com.au, cunoscut si sub numele de TAB Sportsbet, este cu siguranta una dintre cele mai mari case de pariuri din Australia. Casa de pariuri se mandreste cu peste 300.000 de clienti de pariuri online si o prezenta puternica online pe scena pariurilor din Australia. Consultati cele mai bune pariuri bonus ale TAB!

Fara indoiala, cea mai mare casa de pariuri din Australia, TAB isi are produsul online pe site-ul TAB.com.au. Site-ul aduce un produs online in magazinele lor de pariuri, iar site-ul si serviciile au devenit din ce in ce mai bune de-a lungul anilor, pe masura ce incearca sa concureze cu companiile.

De asemenea, si-au marit ofertele speciale pentru clienti, atat online, cat si offline, iar acest lucru va continua probabil. Un alt avantaj al utilizarii TAB-ului este ca pariorii pot incasa sau depune in conturile lor la orice TAB offline care este convenabil pentru pariorii din NSW si Victorian.

Tab_web

Promotii si oferte TAB

TAB.com.au ofera in prezent promotii excelente saptamanale atat pe pietele de curse, cat si pe cele sportive.

La fel ca multe case de pariuri, TAB.com.au va oferi promotii precum miza inapoi ca pariu bonus pentru a doua sau a treia intalnire selectata de curse de cai.

Alte oferte includ recuperarea mizei in Bet Back daca echipa AFL sau NRL conduce intr-o anumita etapa a meciului, dar continua sa piarda. Aceste promotii sunt un favorit dovedit in randul pariorilor.

Este important sa verificati promotiile actuale si sa cititi termenii si conditiile inainte de a paria.

Canalele Sky Racing in direct

O alta initiativa excelenta a TAB-ului este transmiterea in direct. Cand sunteti membru TAB, puteti trai pentru a difuza o serie de curse si sport. Aceasta include atat Sky Racing 1, 2, cat si Thoroughbred Central, ceea ce inseamna ca puteti urmari orice cursa din Australia in direct!

Transmiterea in direct a fost unul dintre principalele motive pentru care pariorii adora sa parieze cu TAB, indiferent daca este in magazin sau pe site-ul sau aplicatiile lor mobile.

Cand vine vorba de numarul de clienti de pariuri cu amanuntul, TAB este, fara indoiala, cea mai mare casa de pariuri din toata Australia. Si cand vine vorba de clientii lor de pariuri online, TAB se mandreste cu aproximativ 300.000 si inca conteaza, deoarece continua sa construiasca o prezenta si mai puternica in lumea pariurilor online.

TAB, la fel ca alte marci de jocuri, inclusiv UBet, Tattsbet, TAB Sportsbet si punctele de vanzare cu amanuntul TAB, este detinut si administrat de Tabcorp Holdings listate in ASX.

TAB este in mare parte popular cu toti jucatorii din industrie datorita programului sau de recompense, impreuna cu o gama larga de oferte si promotii de curse in majoritatea curselor cheie in fiecare sambata. Promotiile TAB sunt disponibile pentru o gama larga de evenimente si piete, cum ar fi evenimente sportive de top, piete de noutati si curse de cai, printre altele.

Tab_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri