Tab Gold

Gold Circle a lansat o noua aplicatie de pariuri la fotbal, numita aplicatia tabGold, perfecta pentru pariorii carora le place sa parieze pe piete de fotbal populare precum Soccer 10 si alte piete din Africa de Sud.

Noua aplicatie este gratuita si disponibila oricui, dar va trebui sa inregistrati un cont la tabGold pentru a o folosi pe deplin. Vom arunca o privire mai atenta asupra aplicatiei tabGold, precum si asupra modului in care va puteti pune mana pe ea pentru a incepe sa pariati.

Aplicatia tabGold este disponibila in prezent pentru descarcare pentru Android de pe site-ul oficial al aplicatiei. Utilizatorii IOS vor trebui sa astepte putin mai mult pentru ca acesta sa fie aprobat de magazinul Apple, dar cu siguranta va veni in curand.

Pentru a descarca aplicatia pentru Android, accesati www.tabgold.app de pe dispozitivul dvs. si urmati instructiunile. Tab a postat mai multe ghiduri despre cum sa descarcati si sa instalati aplicatia, pe care le vom parcurge si mai jos.

  • Odata ajuns pe site-ul Tabgold.app pur si simplu faceti clic pe butonul de descarcare pentru Android pentru a incepe procesul
  • Tab-ul Gold Apk va fi descarcat pe dispozitivul dvs., dar va trebui sa permiteti instalarea din surse necunoscute pentru a o instala cu succes.
  • Va rugam sa retineti ca acest proces poate varia de la dispozitiv.

Nu ezitati sa contactati asistenta pe oricare dintre canalele de mai jos, in cazul in care intampinati dificultati la instalarea sau utilizarea aplicatiei.

Dupa cum sa mentionat anterior, toate plajele majore de fotbal sunt disponibile pentru a juca in aplicatie. Odata ce l-ati instalat, trebuie pur si simplu sa decideti ce biliard vei juca si la ce data. Puteti vizualiza toate plajele de fotbal disponibile prin filtrare fie dupa „Azi”, care arata toate plajele care sunt deschise in prezent pentru pariuri. La fel si fila „Viitor”, unde puteti vizualiza toate plajele viitoare pentru saptamana viitoare. Este un sistem foarte usor de inteles si veti zbura intre diferite dispozitive pentru grupuri in cel mai scurt timp.

Pentru a plasa un pariu pe o plaja, tot ce trebuie sa faceti este sa-l selectati  din feed, acestea fiind denumite usor Soccer 6, Soccer 10 si asa mai departe. Odata ce ati selectat un grup pe care sa pariati, veti putea vizualiza meciurile si informatiile despre plaja respectiva. Puteti vizualiza numele, dimensiunea, precum si data de inchidere in partea de sus a ecranului. Odata ce te-ai decis pe ce bazin de fotbal sa pariezi, va trebui sa faci selectiile tale, pe care le vom trata mai detaliat mai jos.

Pariati pe fila Aplicatia Gold

Efectuarea selectiilor este rapida si usoara in aplicatie. Au inclus cateva caracteristici ingenioase, inclusiv afisarea formei echipei pentru ultimele 5 meciuri (W/D/W), cu rezultatul celui mai recent meci pe partea dreapta, precum si cele mai recente cote disponibile pentru fiecare echipa. Afisarea cotelor este in zecimale, ceea ce inseamna ca cu cat cotele zecimale sunt mai mici, cu atat o echipa este mai favorizata. O tusa placuta, deoarece puteti decide daca veti sustine favoriti sau dezamagiti, sau poate chiar un amestec.

Pentru a face selectia, faceti clic pe echipa pe care doriti sa o sustineti, puteti selecta 3 rezultate posibile pentru un meci, victorie / remiza / victorie in deplasare. Aplicatia va permite, de asemenea, sa faceti mai multe alegeri pe un singur bilet, de exemplu, puteti sustine echipa gazda sa castige, echipa gazda sau oaspete sa castige sau chiar sa acoperiti fiecare rezultat posibil pentru meci. Adaugarea mai multor selectii de meci creste costul jocului, asa ca va trebui sa fii cu ochii pe cat va costa biletul.

Acesta este afisat cu usurinta in partea de jos a ecranului in talonul dvs. de pariuri. Talonul de pariuri arata cat va costa biletul dvs. actual, in conformitate cu selectiile dvs. Pentru a plasa pariurile, trebuie doar sa faceti clic pe talonul de pariuri, sa verificati selectiile si sa apasati pe plasati pariuri. Dupa ce ati plasat pariul, veti putea vizualiza pariurile si selectiile in asteptare.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri