TAB Online

Daca sunteti pasionati sa pariati pe curse de cai si evenimente sportive in tendinte, exista o platforma de pariuri care va satisface toate nevoile. La TabOnline, ne ocupam de sporturile pe care le iubiti, inclusiv de competitii de fotbal si rugby unice pentru casa noastra de pariuri. Optiunile pe care puteti paria includ jocurile de weekend Soccer13, Soccer10, Soccer6 si Soccer4. Va oferim rezultatele actuale si pe site-ul nostru web, pentru a va usura experienta. In plus, avem pana la 50 de puncte de vanzare fizice in diferite parti ale Namibiei si Africii de Sud, sub indrumarea si conducerea Leisure Limited si Phhumelela Gaming.

Pentru a face cele mai informate pariuri, veti avea nevoie de cele mai recente actualizari de curse, rezultate, evenimente populare de cai in viitorul apropiat si statistici din SA care sunt toate disponibile pe site-ul nostru. Pentru a determina potentialul de plata, puteti consulta calculatorul nostru de costuri de pariu dupa completarea cardului de cursa TabOnline. Odata ce ati accesat ghidul nostru, veti avea tot ce trebuie sa stiti inainte de a va inregistra la noi.

Tab Online

Utilizarea site-ului mobil

Pariul pe cai nu a fost niciodata mai usor cu disponibilitatea dispozitivelor mobile. Nu este nevoie sa faceti o excursie la un punct de vanzare din apropiere pentru a va bucura de experienta noastra. Desi pietele de pariuri pe mobil nu sunt exhaustive, veti gasi cele mai interesante optiuni de pariere pentru jocurile de fotbal din Africa de Sud si pe scena internationala, evenimente de curse de cai si meciuri de rugby. Pentru o experienta mai completa, alaturati-va pe site-ul nostru, www.bettingworld.co.za, pentru a va bucura de baschet, baseball, fotbal american si multe altele. Site-ul nostru ofera varietatea pe care o doresc majoritatea jucatorilor.

Sfaturi utile pentru pariuri

Cauti sfaturi? Tipsterul nostru expert va ofera informatii despre sfaturile si predictiile locale actuale si viitoare despre cursele de cai, care includ atat evenimente de acasa, cat si evenimente globale. Pe pagina noastra de stiri, veti gasi sfaturi de pariuri actualizate la TabOnline, inclusiv cele mai bune curse de cai locale si predictii de la pariori profesionisti din Africa de Sud.

Contactarea Serviciului Clienti

Personalul nostru profesionist de asistenta pentru clienti este disponibil sa va asculte si sa va ajute cu orice probleme care apar in timpul inregistrarii si incarcarii documentelor dumneavoastra. Dupa ce completati formularul de contact de pe platforma noastra de asistenta clienti, intrebarea dvs. va fi rezolvata in cel mai scurt timp.

Crearea unui cont

Procesul nostru de inregistrare este la fel de usor ca ABC. Site-ul TabOnline ofera un ghid clar pe care pariorii il pot urma cu usurinta pentru o inscriere rapida si de succes.

Pasul 1: Informatii personale

Completati aceste informatii: numarul de identificare, numele si contactele principale, cum ar fi adresa dvs. de e-mail si numarul de telefon.

Pasul 2: documentele FICA

Furnizati documente FICA care nu depasesc trei luni pentru a va asigura ca aveti o adresa legitima. Daca nu aveti un act de identitate, puteti utiliza un permis de conducere si dovada de rezidenta. Daca acestea nu sunt disponibile, facturile de utilitati; cum ar fi energia electrica sau extrasul bancar care arata datele dumneavoastra personale pot fi folosite.

Dupa ce acestea sunt primite, contul dvs. este activat instantaneu.

Inregistrare online

Trimiterea documentelor FICA este asigurata de diferitele noastre optiuni:

  • Incarcarea acestora in timp ce completati formularul de cerere pentru contul dvs.
  • Prin fax folosind 086 613 1932
  • Scanare si trimitere prin e-mail: fica@phumelela.com
  • Puteti face fotografii cu documentele pe care le veti trimite prin MMS la 082 727 7773
Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri