Tennisi

Tennisi este una dintre cele mai vechi case de pariuri din Comunitatea Statelor Independente. A fost fondata in Belarus in 2000, in timp ce site-ul web al companiei nu s-a schimbat de cand a fost creata compania de pariuri acum 15 ani. Magazinele de pariuri ale companiei sunt operate de firma „Rus Teletot”. Din 2009, Tennisi lucreaza in limba rusa sub licenta de la Serviciul Federal de Impozite.

Deoarece pariurile sportive sunt inca ilegale in prezent in tara, la fel sunt si pariurile online si nu exista operatori interni, desi exista multe site-uri internationale fericite sa accepte pariuri din Kargazstan. Fara blocuri in vigoare pentru a impiedica accesul la aceste site-uri administrate de companii din alte jurisdictii, exista multe optiuni pentru care pariorii sportivi din Kargazstan pot alege daca doresc sa parieze online. Desigur Tennisi, daca faceti acest lucru sau nu, avand in vedere ca activitatea a fost considerata ilegala, este complet propria voastra alegere.

Tennisi

Atunci cand alegeti un site ca Tennisi, asigurati-va ca verificati mai intai termenii si conditiile, deoarece unii operatori lipsiti de scrupule au fost cunoscuti ca acceptand depuneri doar pentru inchiderea ulterioara a conturilor, sustinand ca persoana respectiva este responsabila pentru verificarea legilor locale. Prin urmare, este intelept sa ramanem doar la companii dovedite, dintre care multe opereaza mari afaceri legitime, cu listari la bursele mondiale.

Companiile licentiate in UE sunt alegeri foarte cunoscute si populare. Acestea sunt unele dintre cele mai vechi nume din industrie si ofera o gama larga de piete pe care sa pariati. In mod normal, acestea sunt si cele care ofera preturi mai bune si cele mai generoase promotii, desi va asigurati ca verificati si conditiile pentru acestea, deoarece acestea pot varia foarte mult.

Veti fi foarte norocos sa gasiti Tennisi ca pe o casa sportiva internationala care sa ofere limba kargheza, in schimb va trebui sa gasiti un site care sa ofere o limba cu care va simtiti confortabil, cum ar fi rusa, sau sa va bazati pe traducerea browserelor dvs. web. Acelasi lucru este valabil si pentru optiunile valutare, intrucat parierea in KGS nu este cu adevarat o optiune, obligandu-va sa faceti ca site-ul sa detina soldul intr-una dintre monedele majore ale lumii, cum ar fi dolarul american, euro, rubla sau yuanul.

Depozitele si retragerile pot fi facute suficient de usor cu carduri de credit precum Visa si MasterCard sau o optiune preplatita precum Entropay. Uneori este posibil sa va luptati sa va retrageti prin aceeasi metoda, caz in care site-ul dvs. va va oferi in mod normal un transfer bancar sau o plata prin cec. Portofelele electronice, cum ar fi NETeller si Skrill, nu sunt prea frecvente in regiune, desi puteti utiliza WebMoney care functioneaza intr-un mod similar. Acest lucru va permite sa depuneti la o punga online pe care o puteti utiliza apoi pentru a efectua tranzactii catre si de la diferite site-uri.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri