Thepools

Ce este The Pools?

thepoolsThe Football Pools functioneaza ca o loterie, in sensul ca pariorii concureaza pentru un „fond” de premii prin prezicerea rezultatelor meciurilor de fotbal din liga britanica. Cu mult inainte de internet, oamenii obisnuiau sa completeze in fiecare saptamana bilete de pariuri de hartie care erau adesea colectate la usa lor.

Cu toate acestea, pe masura ce vremurile s-au schimbat, Football Pools s-au mutat online, iar in 2017, compania a fost cumparata de o firma de capital privat, urmand rapid o case de pariuri sportive in 2018

sub numele separat de thepools.com. Site-ul de pariuri pe plaje ofera pariuri sportive, cazinouri si pariuri traditionale, dar in scopul acestei analize a plajelor, ne vom concentra numai pe pariuri sportive.

thepools

Ofertele de inscriere la anumite plaje

Avand atata concurenta, o oferta buna de bun venit este cheia pentru a atrage pariori, iar oferta de inscriere la pool-uri cu siguranta ofera acest scor, oferind noilor clienti pariuri gratuite generoase de 15 GBP.

Trebuie doar sa depuneti si sa pariati 10 GBP pe un pariu simplu sau acumulator la cote de EVS sau mai mare, iar odata ce pariul a fost stabilit, veti fi creditat cu trei pariuri de 5 GBP – unul pentru fotbal, unul pentru curse si unul virtual. jocuri.

Fondurile bonus expira dupa 7 zile, ceea ce este normal pentru cursul in randul caselor de pariuri online si nu uitati ca, daca aveti norocul sa castigati oricare dintre pariurile dvs. gratuite, veti primi doar partea castigata a pariului si nu valoarea pariului gratuit initial, care din nou este o practica standard in randul caselor de pariuri online.

Exista, de asemenea, o oferta de bun venit pentru jucatorii de cazinou la grupurile de rotiri gratuite, cu tabelul de mai jos subliniind exact la ce va puteti astepta de la ofertele de bun venit ambelor grupuri.

Totusi, nu doar clientii noi se distreaza, bazinele stiu ca este important sa-ti pastrezi pariorii existenti. Site-ul de pariuri la bazine are niste promotii in desfasurare cu adevarat gustoase, cu pariuri gratuite pe cursele din Marea Britanie, bonusuri acumulatoare, un club de loialitate si multe altele!

Deci, sa aruncam o privire mai atenta la promotiile actuale disponibile pentru cei deja inregistrati pe thepools.com si nu uitati sa verificati termenii si conditiile exacte pentru fiecare oferta:

  • Pariuri gratuite in curse – Plasati un pariu in numerar de cel putin 20 GBP pe o anumita cursa si daca sunt indeplinite conditiile de calificare pentru acea cursa, cum ar fi castigarea unui anumit cal sau castigatorul favorit, veti primi un pariu gratuit de 5 GBP care poate fi folosit in orice sport in urmatoarele sapte zile. Si daca mizati 10 GBP, veti primi un pariu gratuit de 2 GBP.
  • Loyalty Club – Pentru fiecare 10 pariuri pe care le pariezi la 5 GBP cu cote minime de EVS, vei primi un pariu gratuit de 5 GBP care poate fi folosit in orice sport in urmatoarele sapte zile. Pariurile la curse unice de cai, pariurile incasate si pariurile nule nu sunt luate in considerare pentru aceasta promotie.
  • Acca Boost – Plasati un acca inainte de meci de cel putin 10 GBP pentru orice sport in care fiecare selectie are cote minime de 1/3 sau mai mare si obtineti un bonus in numerar de pana la 50% la castigurile dvs. Bonusul depinde de cate picioare sunt in acca, cu 5 picioare care va ofera un bonus de 5%, 6 picioare care va ofera o crestere de 10% a castigurilor, mergand pana la un bonus uimitor de 50% pentru 12 selectii castigatoare. .
  • Curse cu locuri suplimentare – In fiecare zi, pe site-ul de pariuri la bazine, vor exista cel putin cateva curse cu locuri suplimentare oferite atunci cand plasati un pariu in fiecare sens. In general, vor fi patru locuri in loc de trei, dar pentru cursele mai mari ar putea fi cinci, chiar sase locuri.
  • Cele mai bune cote garantate – Cele mai bune cote garantate sunt disponibile la toate cursele de cai din Marea Britanie si Irlanda de la bazine. Aceasta inseamna ca, indiferent de momentul in care ati plasat pariul, castigurile vor fi platite la pretul de pornire, daca acesta a fost mai mare. Acest tip de promovare este disponibil astazi pe multe site-uri de pariuri. Asigurati-va ca verificati cele mai bune case de pariuri pentru cele mai bune cote garantate.
Pariubet_Default_image

Thepools