Tipico

Tipico este o casa de pariuri online bine stabilita, printre pariori. Acestea au fost infiintata in 2004, iar compania este inregistrata la Malta Financial Services Authority si este, de asemenea, licentiata de Malta Gaming Authority.

Aceasta casa de pariuri online este un furnizor international de pariuri sportive si jocuri de cazino. Compania de pariuri are mai multe sucursale in Germania, Austria, Croatia, Gibraltar, Columbia si Malta, angajand 6.000 de persoane din 33 de natiuni diferite.

Pariurile sportive Tipico au o baza puternica de clienti si o reputatie stelara pe piata pariurilor. Acest lucru este exceptional, avand in vedere timpul pe care l-au functionat.

Ca parte a serviciilor lor; Tipico ofera pariuri sportive online, pariuri live, un cazinou online si jocuri de cazino live.

Tipico

Pietele de pariuri Tipico

Tipico ofera 17 sporturi diferite pe care sa parieze de pe site-ul lor online.

Similar cu site-urile de pariuri de top, Tipico a pus o mare atentie pe fotbal cu peste 11.000 de pariuri. Hocheiul pe gheata este a doua cea mai mare piata pe care Tipico o ofera pariorilor. Handbalul si baschetul sunt urmatoarele sporturi populare.

Acestea ofera o gama larga de ligi si competitii pentru fiecare dintre cele 17 sporturi pe care le ofera, asigurandu-se, de asemenea, ca jucatorii de pariuri vor fi pe deplin multumiti de sansele site-urilor cu depozite de pana la 1,00 €.

Tipico ofera o excelenta valoare pentru bani si o experienta de pariuri suprema si la mize mici.

Aplicatia si site-ul mobil Tipico

Daca decideti sa pariati pe sportul preferat in timp ce va deplasati, puteti descarca cu usurinta aplicatia Tipico Mobile. Aceasta aplicatie a fost conceputa pentru toti utilizatorii de telefonie mobila, indiferent daca sunteti utilizator iOS sau Android.

Aceasta este o platforma excelenta pentru pariorii din intreaga lume pentru a plasa un pariu, indiferent unde te-ai afla.

Tipico a investit o multime de bani si timp in aceasta aplicatie si, dupa ce a folosit-o, putem intelege de ce.

Aplicatia are un design intuitiv si usor de navigat. Platforma mobila ofera pariorilor o serie de posibilitati de pariere.

Bonuri de inscriere Tipico

Tipico se aliniaza celorlalte case de pariuri de top atunci cand vine vorba de a oferi clientilor noi bonusuri de inscriere. Acestea ofera un bonus de inscriere cu adevarat profitabil.

Jucatorii care se inscriu la Tipico sunt eligibili pentru un bonus de 100% pana la maximum 100 EUR la prima depunere.

Acest bonus este disponibil numai acelor clienti care au resedinta in Austria, Germania, Danemarca, Olanda, Suedia si Belgia.

Suma depusa si bonusul trebuie returnate de 3 ori pe cartea de pariuri inainte de a putea face o retragere. De asemenea, cota minima de 2.00 trebuie plasata la fiecare pariu.

Bonusul de bun venit este de 100% din depunerea depusa pana la 100 €. Depozitul minim pentru a fi eligibil pentru acest bonus de bun venit este de 10 EUR. Bonusul de bun venit este exclusiv pariorilor care depun pentru prima data.

Tipico__logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri