Tipp3

BONUSUL TIPP3 – CONDITII DE JOC GRATUIT CORTE LA

BONUS 100% PANA LA 103 € Bonusul de bun venit stie sa puncteze cu conditiile sale foarte corecte, chiar daca exista oferte de bonus mai mari de la concurenti. Cu bonusul sau de depozit de 100% de maximum 103 euro, casa de pariuri atrage si incepatorii, deoarece este destul de usor de deblocat. Pentru a indeplini conditiile de rollover, doar suma depusa trebuie convertita in pariuri sportive de patru ori in total. Cota minima necesara pentru aceasta este de 1,81 foarte corecta, iar casa de pariuri ofera clientilor sai treizeci de zile pentru a-si indeplini conditiile.

BONUSUL TIP3 NU BLOCA BANII CLIENTILOR

Spre deosebire de concurenta, cu Tipp3 creditul din contul clientului poate fi platit in orice moment. Pentru ca creditul se emite doar atunci cand au fost indeplinite conditiile. Acest lucru are dezavantajul ca suma bonusului nu este disponibila pentru a indeplini cerintele de pariere. Daca sunt indeplinite conditiile bonusului, bonusul trebuie implementat din nou fara limita de timp si cota minima inainte ca plata sa fie posibila. Intreaga piata de pariuri este disponibila pentru rotiri gratuite si nu sunt excluse oferte sau exista alte restrictii, de exemplu prin tipuri de depunere.

Tipp3

COTELE Sfatului 3 – COTE MEDIE, NUMAI PENTRU A CONVINGRE CUNOASTERILE DE VAND

Cheia de cota este deosebit de importanta pentru casele de pariuri noi precum Tipp3. Este intre 92 si 93 la suta si, prin urmare, este la mijloc – un nivel solid, dar inca nu este una dintre cele mai bune rate din comparatia noastra. Alte case de pariuri sunt pur si simplu mai bune acolo. In ligile de top poti gasi in continuare cele mai mari cote la casa de pariuri germana si exista tendinte clare catre favoriti. Dragostea pentru favoriti este deosebit de evidenta in fotbal, deoarece jucatorii carora le place sa parieze pe cluburi cunoscute precum FC Barcelona, ​​Real Madrid sau FC Bayern Munchen vor fi entuziasmati de Tipp3. Cu toate acestea, sansele scad semnificativ odata cu nivelul de constientizare a evenimentului. Exista 90 la suta pentru pariurile live, dar acest lucru nu este neobisnuit pentru casele de pariuri.

DESIGN SI ASPECT DE LA TIPP3: SIMPLU SI COMPACT

Site-ul Tipp3 este simplu si compact si se bazeaza pe defalcarea obisnuita in sectorul pariurilor sportive: toate sporturile pot fi selectate in partea stanga. Site-ul in sine este clar si navigarea se explica de la sine. Aceasta trece si pana la talonul de pariuri. O caracteristica speciala este asa-numitul pont rapid, care este deosebit de potrivit pentru incepatori, deoarece pariurile sunt sugerate aici. Daca nu va place sfatul, puteti face o alta selectie. De asemenea, puteti alege intre pariuri simple, combinate si de sistem pe bilet.

Tipp3 experiente de pariuri sportive – test si evaluare 2021

DESIGNUL VERDE SI ALB AL SITE-ULUI TIPP3 SE AMINTESTE DE ODDSET

Designul verde si alb al portalului de pariuri ne aminteste putin de Oddset – nu un punct culminant vizual. Cheile de cote evidentiate cu gri sunt nefavorabile, deoarece sunt abia de recunoscut si jucatorul trebuie sa se uite cu atentie. Cu toate acestea, se poate observa ca Tipp3 acorda o mare importanta claritatii, deoarece datorita utilizarii bune, site-ul poate fi folosit la fel de bine atat de catre utilizatorii incepatori, cat si de catre utilizatorii avansati.

Pentru a plasa un bacsis, clientii Tipp3 aleg sportul, tara si evenimentul. Cotele de pariere sunt apoi afisate clar in mijlocul ecranului. Facand clic pe cote, pariul este transferat pe talonul de bilet. Pariurile sunt, de asemenea, prezentate clar in centrul de pariuri live.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri