Titanbet

Va vom oferi cat mai multe detalii despre companie; orice, de la pietele pe care le acopera pana la modul in care functioneaza asistenta pentru clienti. Casa de pariuri a fost infiintata in 2009. Exista deja o multime de experienta sub centura, desi cu siguranta nu are o experienta atat de vasta ca si alte case de pariuri sportive. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui sa va impiedice sa pariati pe site-ul sau. Revizuirea noastra Titanbet va va arata daca merita sa petreceti timp la casa de pariuri. Vom acoperi o multime de caracteristici si ne vom asigura ca stiti tot ce conteaza despre aceasta companie.

Inainte de a va familiariza cu toate faptele despre Titanbet, trebuie remarcat faptul ca compania sa-mama se numeste Playtech. Daca va place sa jucati jocuri de cazinou, ar trebui sa fiti familiarizat cu acest nume. Este unul dintre cei mai vechi furnizori de software din intreaga lume, care dateaza din 1999. Este foarte reputat si de incredere. S-a impus ca unul dintre liderii in aceasta nisa si este cunoscut pentru ca ofera software pentru o serie de case de pariuri sportive, sali de poker si cazinouri online. Acestea fiind spuse, putem presupune ca Titanbet este o casa de pariuri utila.

Promotii si Bonusuri pe Site

Pariul Titan acopera multe bonusuri si promotii? In continuare, in recenzia noastra Titan Bet, vom acoperi promotiile. Exista diverse bonusuri pe site. Unele dintre ele sunt permanente, in timp ce altele dureaza o anumita perioada. Promotiile acopera diferite sporturi. Una dintre ofertele care nu se modifica este bonusul de inscriere. Dupa cum sugereaza si numele, este recompensat noilor clienti ai site-ului. Nu necesita ca utilizatorii sa introduca un cod promotional de niciun fel. Este activat atunci cand faceti prima depunere.

Desigur, trebuie sa aveti un cont in primul rand. Asa ca asigurati-va ca va inscrieti pe Titanbet, apoi finantati-l folosind optiunea de plata preferata. Retineti ca ar trebui sa depuneti cel putin 10 GBP pentru a primi bonusul, care va fi sub forma de numerar gratuit de cheltuit pe pariurile dvs. Acesta este un bonus de egalitate de 100%, ceea ce inseamna ca, indiferent de suma de bani pe care o depui, bonusul se va egala cu 100%. Desigur, suma care va avea dreptul la oferta este limitata.

Puteti castiga pana la 200 GBP. Deci, trebuie sa mizati o singura depunere pentru a activa bonusul. Trebuie sa indepliniti cerintele de pariere in termen de 14 zile. Dupa aceea, bonusul va expira.

Alte promotii care merita mentionate in articolul nostru includ bonusul clubului ACCA. Se aplica doar tenisului. Daca sunteti fan al acestui joc, profitati de oferta. Va permite sa obtineti pana la 50% castiguri. In plus, aveti posibilitatea de a primi pana la 20 GBP sub forma de bonus pentru plasarea a zece pariuri multiple separate. Din cand in cand, la Titanbet exista oferte exclusive pentru utilizatorii de telefonie mobila. Nu in ultimul rand, puteti obtine pana la 20 de lire sterline datorita unui spor de 10% care este oferit jucatorilor pentru plasarea de pariuri multiple pe cursele de cai.

Desigur, exista mult mai multe promotii care va asteapta pe site-ul Titanbet. Ele sunt actualizate lunar. Tot ce trebuie sa faci este sa dai clic pe pagina promotionala si sa le arunci o privire. Aici puteti citi termenii si conditiile complete ale fiecarui giveaway, precum si datele de expirare. Revizuirea noastra Titanbet ofera un articol doar in scop informativ si este important sa recunoastem ca datele pe care le-am compilat sunt subiective de modificare. Deci, verificati intotdeauna cu Titan bet pentru a vedea care sunt cerintele de pariere ale unei anumite promotii.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri