Tonybet

Numarul de sporturi de pe site-ul web TonyBet este abundent, casa de pariuri oferind 24 de sporturi in total, incluzand selectii mai obscure, cum ar fi regulile australiene si artele martiale. Acestea pot fi gasite in partea stanga a ecranului, facilitand accesul la ele. Faceti clic pe unul dintre sporturi, iar pariurile actuale disponibile pe acel sport vor aparea in mijlocul ecranului.

In partea de sus a ecranului este accesul la pagina de autentificare TonyBet, care va permite sa efectuati depuneri si retrageri si sa va actualizati datele personale. Buletinul de pariuri se gaseste in partea dreapta a paginii si se modifica cu usurinta inainte ca pariul sa fie plasat actualizand miza sau adaugand pariuri suplimentare. Acesta este un site web usor de navigat si proiectat in acel stil clasic care permite pariuri rapide.

Tonybet

Oferta Bonus

Noii veniti pe site-ul TonyBet pot profita de cea mai recenta oferta de bun venit, care acorda jucatorilor intre 20 si 200 GBP ca pariu 100% egalat. Aceasta este o oferta interesanta care se face dupa ce ati adaugat prima depunere si ati facut pariuri de calificare. Valoarea bonusului primit depinde de valoarea primului dvs. depozit. Depuneti 20 GBP si cel mai mult veti primi inapoi cu inca 20 GBP. Depune totusi 200 GBP si vei primi suma maxima de 200 GBP pentru eforturile tale.

Oferta de inscriere 100% potrivita in mai multe detalii

Acordul de bun venit TonyBet are atasati cativa termeni si conditii, asa ca merita sa aruncati o privire la tiparitul mic inainte de a va inscrie la casa de pariuri. Aceasta este afacerea potrivita pentru dvs.? Avem o reducere a bonusului care va va ajuta sa va hotarati. Bonusul TonyBet este acordat dupa ce ati depus cel putin 20 GBP ca nou client pe site-ul lor web.

Dupa ce ati facut depunerea, trebuie sa va inscrieti la bonusul TonyBet accesand setarile contului dvs. si tastand codul bonus LIVEBET. Dupa cum probabil ati ghicit, va trebui sa pariati pe pariuri live pentru a obtine bonusul. In acest caz, vi se va cere sa pariati depunerea de 10 ori pe pietele de pariuri live inainte de a primi bonusul in numerar. Pariurile care sunt luate in considerare pentru cerinta de pariere trebuie sa aiba o cota de 1,65 sau mai mare, precum si pariuri simple, multiple sau sistem. Aveti 30 de zile pentru a indeplini aceasta cerinta de pariere. In caz contrar, bonusul dvs. va fi anulat.

Dupa plasarea pariurilor de calificare, veti primi bonusul. Amintiti-va ca aceasta va valora aceeasi valoare ca depozitul dvs. initial. Aveti la dispozitie 10 zile pentru a utiliza acest bonus inainte de a fi eliminat din contul dvs. Odata pariat o singura data la pariuri live cu cota de 1,65 sau mai mare, bonusul va revine. Credem ca aceasta este o afacere decenta, care a dat ratingurilor TonyBet un impuls binevenit.

Tonybet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri