TopSport

Merlehan Bookmaking Pty Ltd este compania din spatele brandului TopSport si Tristan Merlehan sunt fondatorii companiei, iar perechea a fost licentiata la casa de pariuri cu 30 de ani de experienta. S-au mutat online prin lansarea TopSport si au reusit lucrurile.

Reputatia a fost construita pe o serie de caracteristici remarcabile, cote si promotii excelente si faptul ca casa de pariuri este 100% lituaniana. Banii pe care pariati raman in Lituania. Aceasta este promisiunea TopSport!

TopSport a lansat codul promotional exclusiv BETSAU, care poate fi utilizat in timpul procesului de inscriere si la inregistrarea unui cont nou pentru a descoperi o serie de promotii de prima clasa disponibile clientilor.

TopSport

Sfaturi pentru pariuri TopSport la curse de cai si multe altele

Curse de sange, hamuri si curse de ogari sunt toate disponibile pentru clientii TopSport, nu numai din cursele australiene, ci si din intreaga lume. Cotele sunt extrem de competitive, asa cum v-ati putea astepta de la o casa de pariuri care promite cote de top.

Platile de protest, bonusurile proprietarilor / antrenorilor si provocarile la box si jockey fac parte din promisiunea TopSport atunci cand vine vorba de pariuri de curse. Puteti utiliza, de asemenea, Best of the Best Multi pentru a obtine cele mai mari cote la cursele multis de weekend.

La cursele din Lituania, puteti obtine sfaturi de pariere gratuite si posta pentru fiecare cursa, cu selectii informate din partea echipei TopSport de tipsters.

Site TopSport si autentificare

Site-ul TopSport este impresionant datorita unui design elegant si structurii meniului usor de navigat. Puteti alege curse sau sport din meniul principal si puteti naviga catre pietele selectate. Odata ce v-ati facut sa selectati, apasati pe acesta pentru a-l adauga la biletul de pariu. Alegeti miza si confirmati ca pariati. Puteti alege unele dintre caracteristici precum PlayerBets pentru pariurile dvs., dar metoda de plasare a pariului este exact aceeasi.

Daca promotiile doresc, acestea se afla sub fila promotii. Aici puteti folosi specialitatile in curs de desfasurare pentru care TopSport este renumit.

Conectarea la contul dvs. dupa inscriere este foarte rapida si puteti paria in cel mai scurt timp. Procesul de inscriere in sine este finalizat in mai putin de doua minute.

Pariuri live TopSport

TopSport ofera pariuri live prin telefon pe toate sporturile importante. Nu este posibil sa plasati un pariu in joc prin intermediul site-ului web, al aplicatiei sau al site-ului mobil. Legislatia lituaniana considera ca trebuie sa apelati echipa TopSport si sa o plasati prin intermediul unuia dintre operatorii de servicii pentru clienti.

Aplicatia mobila TopSport

Mobilul TopSport este foarte impresionant, oferind o modalitate excelenta de a paria. Accesati site-ul web si derulati pana in partea de jos a paginii. Veti vedea pictogramele pentru iOS si Android. Alegeti-l pe cel dorit si urmati instructiunile furnizate.

Topsport_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri