Totalbet

Polonia a fost intotdeauna o tara care este pasionata de pariuri sportive ca hobby, dar piata sa a ramas cu mult in urma tarilor vecine. Cu toate acestea, anii 2010 au fost oarecum o renastere pentru casele de pariuri poloneze, deoarece s-au infiintat branduri noi, iar cele vechi au fost revigorate. La sfarsitul deceniului, TotalBet.pl si-a deschis drumul spre a deveni cea mai buna carte de sport din toata Polonia.

Fondata in 2017, aceasta casa de pariuri se adreseaza in principal pariorilor ocazionali si publicului mai tanar, in general, dar este totusi simpla si o optiune adecvata pentru oricine doreste sa ia un punct sau doi. Prezenta defectelor este incontestabila, dar credem ca TotalBet se afla pe drumul cel bun si este stabilit sa rivalizeze cu eWinner inainte de 2025.

totalbet

Nu de multe ori vedeti cartile sportive tinere asemanatoare cu marca lor din start, dar TotalBet.pl este un aspect evident. In loc sa opteze pentru un aspect clasic mai familiar pentru publicul tinta, acest bookmaker a decis sa mearga pe un traseu mai modern. Verde iarba si verde neon par a fi o combinatie neortodoxa la inceput, dar TotalBet.pl a facut sa functioneze si a creat o interfata armonioasa.

Daca alegeti sa petreceti mult timp pregatindu-va biletele de pariuri, un astfel de apel vizual va fi cu siguranta util. Si nu va faceti griji, nu doar culorile sunt stelare. Fiecare cutie a fost evidentiata corect, cu colturi rotunde netede si contrast adecvat. O alegere de design front-end pe care ne-a placut, de asemenea, este mutarea tuturor anunturilor interne si a promotiilor catre bannerul potrivit, lasand majoritatea paginii de pornire libere pentru afisarea pietelor si a celor mai populare evenimente viitoare.

Una peste alta, TotalBet.pl este un site de pariuri foarte utilizabil. Am putut gasi toate informatiile importante in partea de jos a paginii de pornire, impreuna cu informatii exceptionale din partea echipei de asistenta pentru clienti a site-ului. Toti agentii sunt destul de competenti si in limba engleza, ceea ce este un aspect minunat pentru un astfel de brand localizat. Cu toate acestea, am fost dezamagiti de faptul ca puteti fi asistat doar intre orele 09:00 si 23:00. Cum ramane cu pariorii carora le place sa parieze live pe ligile sud-americane? Nu merita si ei ajutor?

In ceea ce priveste sectiunea bancara, acestea au arsenalul standard al unei case de pariuri poloneze de top. Optiunile traditionale, internationale si de nisa se reunesc pentru a forma o alegere inferioara pentru toti jucatorii. Dupa o serie de teste, am stabilit ca timpul de asteptare a retragerii nu depaseste standardul industriei. Taxele sunt si ele inexistente.

Caracteristici de pariere

O interfata ordonata si un constructor de pariuri usor de utilizat sunt exact duoul de care aveti nevoie pentru a crea un mediu placut de pariuri sportive. Sporturile poloneze si marile ligi de fotbal iau tortul atunci cand vine vorba de acoperire, dar TotalBet.pl a prezentat o adevarata afisare a diversitatii, cu noi sporturi, ligi si piete adaugate aproape lunar.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri