Tote

Tote cunoscuta si sub numele de Tote Ireland este detinuta in totalitate de Horse Racing Ireland si s-a forjat chiar in inima cursei de cai irlandeze prin includerea loteriei si acumulatorului Totalizator la 25 de hipodromuri din ROI, precum si pentru a coexista cu Tote pool-uri in Marea Britanie din 2008. Pariurile online sunt disponibile din 2005.

De la inceputul pariurilor totale, au existat multe castiguri impresionante la jackpot, iar acestea sunt de obicei impartite intre mai multe persoane. Cu toate acestea, nimeni nu poate depasi uriasul 207.000 € castigat de un singur castigator la Leopardstown in 1988! De asemenea, au existat numeroase oferte bonus Tote si in ultimii ani.

Pe langa faptul ca ofera pariuri irlandeze, tot site-ul ofera pariuri si pe alte intalniri la nivel mondial de curse de cai, oferindu-va sansa de a explora si pietele din Marea Britanie, SUA si Franta. Pariurile la ogar si pariurile la fotbal sunt, de asemenea, incluse pe site.

Tote

Furtunele care se inscriu la The Tote pot beneficia de o recompensa de pana la 100 EUR inapoi la plasarea pariurilor de calificare. Aceasta este o oferta putin complexa, dar poate functiona ca unele dintre cele mai bune oferte de pariuri gratuite, asa ca purtati-ne in timp ce va explicam detaliile.

Trebuie sa depuneti si sa plasati primul dvs. pariu de cel putin 10 €. Veti primi apoi 10 EUR inapoi ca bonus. Dupa aceasta, va trebui sa plasati inca noua pariuri (deci 10 in total) pentru a primi maximum 40 €. Aceasta se calculeaza luand valoarea medie a primelor 10 pariuri. Aceasta cifra va va fi recompensata ca bonus. Deci, de exemplu, primul dvs. pariu a fost de 10 €, iar urmatoarele noua pariuri au fost de 5 €, veti primi bonusul Tote de 5,50 €. Aceasta ar fi media de 10 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 impartit la suma de pariuri (10). Aceasta inseamna ca ar trebui sa pariati 400 € peste 10 pariuri pentru a primi bonusul maxim de 40 €.

In cele din urma, cu conditia sa cheltuiti minimum 60 EUR pe parcursul unei saptamani din primele patru saptamani (Luni-Duminica) folosind site-ul, veti primi 12,50 EUR inapoi luni urmatoare. Faceti acest lucru in fiecare saptamana din primele patru saptamani si veti primi 50 EUR.

Ei bine, acolo unde alte site-uri pot oferi o multime de optiuni de joc, Tote este o creatura mai simpla decat aceasta, oferind doar trei optiuni pentru nevoile dvs. de pariere. Dar nu credeti ca este o critica! De fapt, site-ul este un specialist in domeniul sau de a furniza pariuri la masa. Nu doar acest lucru, ci suntem impresionati de masurile de securitate luate la fata locului pentru a ne asigura ca pariurile si informatiile dvs. personale sunt sigure.

Admitem, totusi, am dori sa vedem mai multe optiuni de depunere, iar bonusul Tote ar putea fi mai bun. Aveti de ales numerar, card sau cec, care pe piata de astazi este oarecum restrictiv atunci cand vine vorba de aducerea pariorilor. Oricum ar fi, suntem incantati sa recomandam site-ului si rotatia sa unica pe pariurile sportive catre mase, datorita sugestiei sale tentante de castiguri uriase pentru o cheltuiala foarte mica.

Tote_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri