Toto

TotoGaming este una dintre cele mai vechi case de sport care a reusit sa ramana relevanta de-a lungul anilor datorita serviciilor sale remarcabile de pariuri. Casa de pariuri este renumita pentru ca are piete de pariuri mai largi si cote interesante. Optiunile sale de pariere sunt, de asemenea, destul de diverse, asa cum veti observa mai tarziu in aceasta recenzie TotoGaming. In timp ce va aflati pe site-ul de pariuri online, veti intalni sectiunile de pariuri sportive, jocuri Keno si jocuri de cazino. Toate aceste servicii urmaresc sa asigure pariorii sa isi obtina toate nevoile de pariere sub un singur acoperis.

TotoGaming pachet pariuri sportive – pana la 250 € + 25 rotiri gratuite

Casa de pariuri intelege cat de important este sa arati recunostinta fata de noii clienti. De aceea, noii semnatari primesc un bonus de bun venit de pana la 250 EUR si 25 de rotiri gratuite. Cu toate acestea, oferta nu va fi creditata o singura data in contul dvs. bonus, ci mai degraba in trei etape. Pentru prima dvs. depunere, veti primi un bonus de 100% pentru bani care nu depasesc 100 EUR impreuna cu 25 de rotiri gratuite. A doua depunere, pe de alta parte, va va aduce un bonus de 50% pentru sume de pana la 75 EUR.

In cele din urma, a treia depunere va va oferi un bonus de 25% din depozit pentru numerar de pana la 75 €. Pentru a revendica pachetul, trebuie sa faceti o depunere minima de 10 EUR pentru fiecare oferta. Dupa aceea, trebuie sa indepliniti o cerinta de pariere de (x8), punctand la meciuri cu cote minime de 1,8.

Pariurile sportive nu sunt singura activitate oferita de site. De asemenea, puteti accesa fascinantul cazinou TotoGaming si puteti juca o varietate de jocuri de cazino. Site-ul de jocuri are un aspect simplu si un design interesant. Veti gasi mai multe titluri distractive, cum ar fi masinile slot si jocuri de masa, cum ar fi Mustang Gold, Epic Gladiators si Neon Roulette. Selectiile sunt interactive si asta datorita dezvoltatorilor de jocuri precum EGT, Pragmatic Play, Microgaming si Betsoft. De asemenea, veti iubi temele cu care vine fiecare joc, precum si instrumentele atragatoare.

toto

Pachet de cazino de bun venit TotoGaming – pana la 500 € Bonus triplu de cazino + 25 rotiri gratuite

Cazinoul are un bonus de bun venit limitat la pasionatii de jocuri. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu puteti utiliza oferta de pariuri mentionata anterior in aceasta prezentare generala TotoGaming pentru a juca jocuri de cazino. Jucatorii se pot bucura de un bonus triplu de cazinou de pana la 500 EUR impreuna cu 25 de rotiri gratuite. Pentru prima depunere, jucatorii primesc un bonus de 100% din sume de pana la 100 EUR si 25 de rotiri gratuite. De asemenea, vor primi un bonus de 50% pentru bani in valoare de pana la 150 EUR, odata ce vor face a doua depunere.

In cele din urma, al treilea depozit le va aduce un bonus de 25% din depozit pentru sume care nu depasesc 250 EUR. Pentru a activa oferta, trebuie sa faceti o depunere initiala de 10 EUR fiecare. Dupa aceea, trebuie sa indepliniti o cerinta de pariere de (x35) pentru a retrage oferta. Jucatorii au in total 15 zile pentru a indeplini cerinta sau risca sa piarda bonusul.

Toto_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri