Totolotek

Totolotek este unul dintre liderii casei de pariuri poloneze. Acest lucru se datoreaza, printre altele, experientei vaste dobandite prin multi ani de prezenta in zona sa natala. Totolotek S.A. este prezenta in mod continuu pe piata de pariuri poloneza din 1992. De atunci, a deschis peste 270 de facilitati la sol in toata tara si continua sa deschida altele noi.

Totolotek – descrierea casei de pariuri

In 2013, Totolotek S.A. a facut posibila plasarea de pariuri online – atat casa de pariuri, cat si totalizatorul sportiv. In acelasi an, a obtinut o licenta de la Ministerul Finantelor, datorita careia face parte din grupul mic de case de pariuri legale care activeaza pe piata poloneza. In fiecare an, Totolotek S.A. transfera aproape 30 de milioane de PLN catre cassa statului sub forma de impozit pe jocuri, impozit pe venit si TVA.

In prezent, Totolotek S.A. este partenerul oficial al Cupei Poloniei si sponsorul sectiunii de baschet a Legia Varsovia. Cu toate acestea, in trecut, Totolotek S.A. a sponsorizat, printre altele, Górnika Zabrze, Wisła Kraków, Jagiellonia Białystok, KS Lechia Gdańsk sau turnee de tenis precum Katowice Open.

In 2020, Lukas Podolski s-a alaturat grupului de ambasadori ai casei de pariuri.

Printre premiile pe care le-a acordat Totolotek S.A. in ultimii ani se numara, printre altele, „Certificatul de joc responsabil”, emblema de aur in cadrul competitiei Customer Laurel 2010 sau insigna Solid Employer pentru 2008.

Casa de pariuri Totolotek SA din 2005 a devenit parte a Grupului Intralot, care opereaza in peste 50 de tari, pe 5 continente. Preluarea companiei poloneze de catre magnatul grec al jocurilor de noroc a costat 3,4 milioane de euro. Pe de alta parte, 2019 este momentul schimbarii proprietarului casei de pariuri. Totolotek a fost preluat de grupul german Gauselmann. Suma tranzactiei nu a fost facuta publica, noul

actionar introducand o serie de modificari, investind zeci de milioane de zloti (sic!) in „totka”. Acestea includ, printre altele, rebranding-ul site-ului si punctele de teren, o oferta mai larga de cursuri inainte de meci si live.

Datele pentru 2017 arata ca Totolotek are o cota de 10% pe piata poloneza de pariuri. Asta il face al treilea jucator in curtea noastra.

oferta Totolotek

Oferta Totolotek include nu numai pariuri ale caselor de pariuri, ci si pariuri pe fotbal (Toto-Liga – prezicerea castigatorilor a 13 meciuri selectate; Toto-Gol – prezicerea rezultatelor exacte in 6 meciuri selectate), Toto-Racing (pariuri pe curse de ogari). ), Toto -Mix (tasarea diverselor evenimente nu numai din lumea sportului, ci si din lumea politicii), Sporturi virtuale (Virtuals – pariuri pe evenimente generate de computer pe care le poti paria 24/7). Ca parte a acestuia din urma, puteti prezice rezultatele meciurilor la 3 discipline:

  • VS Ekstraliga (cu echipe precum: Lwy Gdańsk; Żabole Zabrze; Śledzie Gdynia; Gwiazda Kraków;
  • Baschet VS;
  • VS Tenis.

In acest moment, adica in timp ce site-ul este schimbat, sporturile virtuale nu sunt disponibile. Din informatiile furnizate pe site-ul casei de pariuri, puteti afla insa ca se lucreaza la o noua oferta pe VS.

Puteti paria nu numai inainte de inceperea evenimentului, ci si in timpul acestuia cu Pariuri Live. In timpul pariurilor la casa de pariuri Totolotek Live, puteti urmari cursul meciului in mod continuu datorita statisticilor meciului si a optiunii LiveMatchTracker. In prezent, oferta de intalniri „live” include aproape 40.000 de evenimente pe luna. Acesta este un numar record pe piata poloneza. Pe de alta parte, pentru unii tipsteri, poate fi o profesie ca casa de pariuri sa nu ofere difuzari online ale meciurilor, asa cum este cazul, de exemplu, in STS, BetClic sau Fortuna.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri