Tuttur

Tuttur este un nou site online de pariuri sportive disponibil in Turcia. Puteti depune sau retrage pe acest site folosind Skrill, Neteller, Visa si Mastercard. Puteti plasa pariuri doar pe acest site, atat pre meci, cat si pariuri live. Deci, nu exista cazinou disponibil aici. Sunt pariuri de la 6 la 7 sporturi disponibile si pentru fiecare meci aveti zeci de optiuni din care sa alegeti.

Nu va este oferit niciun bonus de depunere dupa inregistrare. Au unele promotii care ruleaza rar, asa ca acesta nu este cel mai bun site pentru promotii si bonusuri.

Au o aplicatie disponibila atat pentru Android, cat si pentru IOS, ceea ce face procesul de pariere mult mai usor si mai rapid. Acest site este disponibil numai in limba turca, deci, evident, numai persoanele care traiesc in Turcia se pot inregistra si plasa pariuri aici.

Tuttur

Tuttur este o casa de sport online care ofera, de asemenea, loterie si carnet de curse licentiat in Turcia. Este detinut de Saran Holding. Limba principala a site-ului este turca. Nu este necesara o descarcare pentru a plasa un pariu.

Jocurile de noroc in Turcia sunt partial ilegale. Mai precis, toate activitatile de jocuri de noroc, altele decat pariurile sportive, curse de cai si loterie, sunt ilegale din 1997. Toate cazinourile terestre au fost inchise la 11 februarie 1998, cand a intrat in vigoare legea care le interzicea. In mai 2007, cazinourile online au fost, de asemenea, interzise, ​​in conformitate cu prevederile. Legii privind difuzarea pe internet si combaterea infractiunilor comise prin difuzarea pe internet.

Cu toate acestea, in Turcia pariurile online raman legale, conform „Legii privind fotbalul si alte pariuri sportive”. De altfel, pariurile sportive atat terestre, cat si cele online sunt operate de Organizatia Spor Toto si sunt reglementate de Ministerul Tineretului si Sportului. In acelasi timp, loteria turceasca este reglementata de Ministerul Finantelor si functioneaza sub autoritatea de stat Milli Piyango Idaresi, in timp ce cursele de cai sunt supravegheate de Ministerul Agriculturii si sunt operate de Turkıye Jokey Kulubu.

Tuttur este primul site de pariuri din cadrul operatorului de stat Spor Toto. In afara de aceasta, exista alte 6 case de pariuri turcesti autorizate. Acestea sunt Nesine, Bilyoner, Tuttur, Misli, Oley si Birebin. Cu atat de putine optiuni disponibile, sunt multi jucatori care isi pariaza pe casele de pariuri internationale; datorita cotelor mai mari si a pietelor mai largi de pariuri.

In 2013, guvernul turc a emis o lege care vizeaza persoanele care pariaza pe pariuri internationale fara licenta. Autoritatile amenintau ca vor fi impuse amenzi uriase sau chiar pedepse cu inchisoarea celor care opteaza pentru site-uri de pariuri ilegale si au existat din cand in cand unele urmariri penale. Cu exceptia pariorilor, pariurile de sport straine au fost, de asemenea, vizate, iar unele dintre ele au fost in cele din urma blocate, intrucat cea mai mare campanie de represiune impotriva operatorilor ilegali a avut loc in tara in perioada 2017-2019. accesibil prin VPN.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri