TVG

TVG este o platforma de pariuri online doar pentru cai. In timp ce concurentii au alte optiuni (daca sunteti din New Jersey), TVG este purist de cai. Cu toate acestea, acest lucru nu le afecteaza deloc serviciile. Inca ofera o experienta excelenta de pariere pe cai. Ar putea obtine un scor mai mare prin adaugarea unei aplicatii pentru Android.

Bonusuri de bun venit

Unul dintre lucrurile minunate despre TVG este un bonus de bun venit excelent. Excelentul bonus de bun venit pentru noii utilizatori este un indicator puternic ca acestia cred ca opinia dvs. TVG va fi atat de buna incat veti fi un client repetat.

  • Efectuati un prim depozit si obtineti o potrivire de 50%
  • Suma maxima este de 250 USD
  • Pariul trebuie plasat in termen de 15 zile de la deschiderea unui cont
  • Numai utilizatori noi
  • Foarte simplu si usor de obtinut

Din pacate, TVG ofera doar sa parieze la curse de cai si inca nu s-a aventurat in alte sporturi. Desi acest lucru are dezavantajele sale, acest lucru face din TVG Horse Racing Pariuri locul preferat pentru pariurile online pe cai.

TVG

Deoarece TVG este in mod specific un operator de curse de cai, cotele oferite sunt cele mai noi si cele mai bune afaceri. In plus, sunt simple si usor de obtinut, in special pentru cote mai complicate. Sa ne uitam la un pariu de 2 USD (suma minima pe care trebuie sa pariati la majoritatea pistelor) pe o cursa recenta pe Yonkers Raceway la cota 8/5. Acest lucru ar duce la o plata de 5,20 USD.

Opinia dvs. TVG despre optiunile de transmitere in direct este sigura ca va fi mare. Recenzia TVG in ceea ce priveste streaming-ul este foarte impresionanta. Acestea ofera o mare varietate de fluxuri live atat prin site-ul lor online, cat si prin aplicatia mobila. Puteti accesa cu usurinta streamingul si pariurile live din meniul din contul dvs. TVG.

Utilizatorii site-ului online TVG vor fi incantati sa afle ca au si o aplicatie mobila uimitoare. Aplicatia mobila TVG este compatibila cu iPhone. Este fantastic pentru pariurile in miscare, deoarece le permite utilizatorilor sa vizualizeze evenimente live de pe telefoanele sau tabletele lor, accesand in acelasi timp cele mai bune cote si pentru a le permite sa faca cele mai educate pariuri.

Puteti descarca aplicatia de pe site sau App Store si va puteti crea contul TVG dupa instalare.

Din pacate, nu exista nicio aplicatie Android in acest moment, dar site-ul mobil este optimizat pentru browserul dvs.

TVG are o retea excelenta de asistenta si servicii pentru clienti. Daca doriti sa vorbiti cu cineva, ei au un numar de servicii pentru clienti, puteti accesa majoritatea zilei cu agenti capabili sa ofere asistenta instantanee si servicii utilizatorilor. De asemenea, puteti trimite serviciului clienti TVG un e-mail si acesta va va raspunde cat mai curand posibil.

Una peste alta, opinia noastra TVG este ca, pentru acei utilizatori care doresc sa obtina cu adevarat cele mai dedicate si mai informate cote si oferte de curse de cai, TVG este cel mai bun din jur.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri