TwinSpires

TwinSpires este un produs al venerabilului hipodrom Churchill Downs. Acest brand este de incredere si legitim. Toate pariurile pe care le plasati online la TwinSpires sunt platite in functie de cotele reale ale pistei.

Bonus de bun venit si promotii

Un bonus de bun venit de 200 USD ii intampina pe toti clientii noi pe TwinSpires.com. Acest bonus este putin diferit fata de majoritatea prin faptul ca suma primita in numerar nu este legata de marimea primului dvs. depozit. In schimb, bonusul este eliberat in functie de suma totala in dolari a activitatii dvs. de pariere. Plasati un pariu total in valoare de 400 USD in prima luna pentru a obtine 100 $ suplimentari. Plasati 800 USD sau mai mult in prima luna pentru a primi 200 USD in plus.

In plus fata de bonusul de bun venit, TwinSpires gazduieste un program de loialitate continuu care se invarte in jurul acumularii de puncte de elita TSC. Aceste puncte pot fi rascumparate pentru produse gratuite pentru handicap Brisnet, marfuri si pentru a participa la alte promotii. Daca vizitati fila promotii de pe site-ul web TwinSpires, veti vedea ca adesea gazduiesc promotii speciale care implica puncte de elita TSC.

Twinspires

Toti clientii TwinSpires pot, de asemenea, sa participe la un program de recompensare a loialitatii bazat pe activitatea de pariere anuala totala. Primul nivel incepe de la o miza anuala de 25.000 de dolari si acorda acces gratuit la anumite piste de curse, impreuna cu un program lunar de recompense lunare. Trecerea in randurile VIP deblocheaza recompense din ce in ce mai valoroase, cum ar fi invitatii la saloane VIP la piste de curse selectate, acces la zone speciale in timpul curselor majore si tratament special la evenimente majore, cum ar fi Kentucky Derby.

Impresia mea generala despre bonusul de depozit TwinSpires si recompensele ulterioare ale jucatorilor este ca exista ceva pentru toata lumea. Jucatorii obisnuiti pot profita cu siguranta de diferitele promotii pe termen scurt, in timp ce jucatorii seriosi de cai pot folosi foarte bine punctele de elita TSC si programul VIP.

Asistenta pentru handicap

Clientii TwinSpires pot profita de o serie de instrumente de handicap concepute pentru a va ajuta sa luati decizii de pariere mai profitabile. Majoritatea acestor instrumente sunt gratuite pentru membri si includ noutati gratuite, analize de curse viitoare, rezultate anterioare de performanta de la Brisnet si chiar instrumente software pentru a va ajuta sa calculati unghiul cel mai profitabil pentru orice cursa.

TwinSpires are o acoperire aproape cuprinzatoare a tuturor hipodromelor majore si minore din intreaga lume. Cu peste 300 de piese acoperite de serviciu, TwinSpires bate toate celelalte carti de curse in ceea ce priveste acoperirea pura. Dezavantajul este ca TwinSpires nu ofera pariuri la ogar.

De fiecare data cand plasati un pariu la TwinSpires, pariul dvs. este combinat cu pariurile luate personal pe pista, iar pariurile castigatoare sunt platite la cote complete. Toate pariurile standard pe care v-ati astepta sa le vedeti pe pista pot fi plasate si online. Aceasta include pariurile dvs. standard de castig / loc / spectacol, precum si pariuri la cutie, duble zilnice, alegere 6 si asa mai departe.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri