Unikrn

Multumita impulsului Unikrn pentru inovatie cu criptomonede si alte forme precum Umode. Unikrn imbunatateste pietele eSports cu inovatia lor constanta in a ajuta pariorii eSports din intreaga lume.

Daca sunteti interesat sa aflati mai multe despre Unikrn, cautati mai jos unde acoperim tot ce trebuie sa stiti despre acest site de jocuri de noroc.

Unikrn Pietele de pariuri disponibile

Unikrn ofera utilizatorilor o gama larga de piete de pariuri, in primul rand cele mai populare jocuri esports de pe Internet. Aici, veti avea ocazia sa plasati pariuri pe cele mai vizionate meciuri si ligi de joc existente, toate cu cateva clicuri simple. Interfata are un design curat si distinct si este destul de receptiva, permitandu-va sa pariati cu usurinta.

Explorand in continuare in aceasta categorie, gasim toate meciurile viitoare si chiar si cele care sunt in direct acum. In plus, fiecare liga vine cu o scurta descriere, care detaliaza istoria ligii si formatul turneului, precum si fonduri de premii si o lista a echipelor participante. Anumite echipe au, de asemenea, un istoric de performanta, permitandu-va sa vedeti cum s-au descurcat in ultimele cateva meciuri. Cu toate acestea, acest sistem nu este cel mai precis si poate utiliza unele modificari, dar functioneaza, in cea mai mare parte.

Unikrn

Bonusuri si promotii la Unikrn

Unikrn este destul de diferit de alte site-uri de pariuri esports si site-uri de pariuri CSGO, in sensul ca nu ofera bonusuri traditionale de potrivire a depozitelor catre toti utilizatorii. Acest lucru ar putea parea ciudat la inceput, dar exista un motiv pentru asta. Unikrn se concentreaza in totalitate pe industria jocurilor si structurile sale de recompensa sunt legate inerent de aceasta. Deci, mai degraba decat promotii in numerar, Unikrn ofera utilizatorilor recompense in joc si alte bunatati utile.

Unikrn Connekt

Unikrn Connekt este un program rulat de site-ul web, unde pariorii isi pot conecta conturile de jocuri la soldurile lor Unikrn si pot castiga Unikoin Gold pentru jocurile lor competitive preferate. Sistemul este menit sa recompenseze utilizarea ecosistemului Unikrn, iar cei care il folosesc pot primi jetoane cu valoare reala in numerar. Jetoanele Unikoin Gold sunt dezvoltate de Unikrn si sunt o criptomoneda functionala si stabilita. Mai multe informatii despre acest aspect al Unikrn pot fi gasite mai jos.

Daca sunteti un fan al CS: GO, League of Legends, Dota 2 si Fortine, va puteti conecta soldul Unikrn la contul dvs. din joc si puteti primi Unikoin Gold pentru fiecare victorie pe care o obtineti in ligi competitive. In plus, jocul Clash of Clans si Rocket League va va recompensa cu Unikoin Silver, un simbol limitat la ecosistemul Unikrn.

Jackpoturi

Jackpoturile sunt o parte interesanta a Unikrn, unde pariorii pot cumpara bilete pentru a participa la o tombola pentru a castiga premii. Aceste premii sunt, de obicei, legate de jocuri, cum ar fi skin-uri de arme si alte articole din joc, dar pot include si Unikoin Gold, permise de acces la evenimente esports si hardware, cum ar fi smartphone-uri si componente pentru computer. Se poate introduce un jackpot cumparand bilete pentru acesta. Exista bilete Gold, cumparate cu Unikoin Gold, si bilete Silver cumparate cu Unikoin Silver. Un bilet Gold ofera cumparatorului sanse de castig de 9 ori mai mari decat unul Silver. Pretul unui bilet va varia in functie de premiul in joc.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri