Versus

Peisajul de pariuri al Spaniei s-a schimbat pentru totdeauna in 2011, dupa introducerea Legii spaniole privind jocurile de noroc pentru a legifera o piata despre care unii analisti estimeaza ca este mai mare decat cea a casei de pariuri sportive online Versus, Spania.

Jocurile de noroc de la Versus sunt legale in Spania de mai bine de 30 de ani, dar, pana la adoptarea Legii spaniole privind jocurile de noroc, cele 17 comunitati autonome ale tarii – Andaluzia, Aragon, Asturia, Insulele Baleare, Tara Bascilor, Insulele Canare, Cantabria, Castilia, ÄìLa Mancha, Castilia si Leon, Catalonia, Extremadura, Galicia, La Rioja, Madrid, Murcia, Bavarre si Valencia – au supravegheat pariurile de toate formele si formele.

Scopul principal al Versus si al Legii spaniole privind jocurile de noroc este de a armoniza reglementarea pariurilor online in Spania, o activitate care depaseste in mod clar granitele regionale si necesita coordonare nationala. Cu toate acestea, legea inca imputerniceste comunitatile autonome sa continue sa stabileasca majoritatea reglementarilor si politicilor privind jocurile de noroc din regiunile lor respective.

Versus

Legea spaniola privind jocurile de noroc reglementeaza, in special, operatiunile nationale de jocuri prin mijloace electronice, interactive si tehnologice, care includ internetul, televiziunea, telefoanele mobile, liniile terestre si orice alt sistem de comunicatii interactive in care mijloacele fizice au un rol auxiliar. De asemenea, Legea reglementeaza furnizarea de jocuri de catre operatorii de loto LAE si ONCE, indiferent de canalul prin care organizatiile ofera aceste jocuri.

Publicitatea de la Versus, promovarea si sponsorizarea privind activitatile de pariere sunt incluse si in domeniul de aplicare al Legii spaniole privind jocurile de noroc. In special, legea interzice publicitatea, sponsorizarea sau aprobarea activitatilor de jocuri de noroc, precum si publicitatea sau promovarea operatorilor de jocuri de noroc care nu detin licentele corespunzatoare. Versus detine o astfel de licenta si este un site de jocuri de noroc online in care avem incredere si va recomandam. Legea prevede, de asemenea, ca activitatile de publicitate, sponsorizare si promovare desfasurate de operatorii media in ceea ce priveste activitatile de jocuri de noroc sau operatorii de jocuri de noroc sunt supuse unui proces de autorizare.

Asteptati-va ca autoritatile sa continue sa lucreze cu Versus la Legea spaniola privind jocurile de noroc, atat pentru a inchide orice lacune pe care operatorii fara licenta doresc sa le exploateze, cat si pentru a eradica orice zone gri. In prezent, ar trebui sa spunem ca exista o lipsa de claritate cu privire la ceea ce Legea numeste alte jocuri, pe care majoritatea analistilor le iau pentru a include pokerul online.

Jocurile de noroc spaniole de la Versus pot iubi sau ura Legea privind jocurile de noroc din tara lor, dar, in mare masura, stabileste ce este legal si ce este ilegal, lucru care nu a fost clar pentru majoritatea oamenilor in cea mai buna parte a celor patru decenii.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri