Vicbet

Rod Cleary si-a inceput pariurile online in 2005, cand doar sporturile erau legale pentru pariuri online. El a cedat partea de sport a operatiunii sale in 2008, in schimbul vietii mai simple a unui casa de pariuri de curse.

Isi aminteste aceasta perioada ca intre 2008 si 2012, 95 la suta din volumul sau era in curs, restul de cinci procente fiind rezervat online.

Dupa 2012, aceste cifre s-au inversat complet, asa ca Cleary a fost, evident, o casa de pariuri care a facut tranzitia fara o exagerare de sentimente pentru vremurile bune.

Cleary recunoaste ca pariurile pe teren nu vor reveni niciodata, dar parerea lui este ca intrarea la pistele de metrou ar trebui sa fie gratuita, portile ar trebui sa se deschida cu mult inainte de prima cursa si ca inelele de pariuri de la Flemington si Moonee Valley trebuie sa fi mutat intr-un mod similar cu Caulfield, unde inelul este mai aproape de pista.

Vicbet

Impresii online Vicbet

Pentru pariorii obisnuiti cu un val de informatii pentru sport si curse atunci cand viziteaza una dintre casele de pariuri corporative, Vicbet.com este inviorator de simplu.

Daca am putea in vreun fel sa batem site-ul, ar fi ca aproximativ 50 la suta din ecranele noastre sunt pur si simplu chenare albe pe ambele parti. Restul designului este foarte asemanator cu ceea ce functioneaza, adica aranjamentul pe trei coloane. Diferenta este ca coloana din stanga a Vicbet este doar curse, cu link-uri pentru cursa zilei, cea de maine etc.

Alte legaturi directioneaza pariorii catre curse de grup, curse caracteristice si rezultate.

Centrul ecranului Vicbet este pentru ghilimele. Cea mai recenta vizita a noastra pe site a inclus cateva tipuri speciale de pariuri, inclusiv cotatii pentru Head to Head intre trei cai la Rockhampton, cu o piata similara pentru trei dintre ceilalti cai din aceeasi cursa.

Cleary ofera, de asemenea, popularul Favorite Versus Field.

Site-ul se actualizeaza dinamic pe masura ce cursele vin si pleaca. Partea de jos a panoului din dreapta afiseaza ora urmatoarei curse pentru a sari. Acest panou se schimba in talonul de pariu atunci cand este selectat un alergator. Talonul de pariu nu include un calculator de dividende, asa ca ar putea fi un caz de a-l brut pentru acei pariori obisnuiti sa vada calculul facut pentru ei. Singurul lux al talonului de pariu Vicbet este ca are niste sume de pariere predeterminate, care variaza de la cincizeci de centi la 100 USD.

Ofertele de curse pur-sange pot fi sortate dupa numar, dividend si nume, ceva ce pariorii de curse dedicati il vor gasi la indemana.

Alaturi de fila pentru sortarea curselor este o fila catre site-ul mobil Vicbet. A fost putin neobisnuit, dar ne-a placut. Ne-au placut si filele pentru ascultare live si streaming live. Facand clic pe oricare dintre acestea, te va indeparta de site-ul Vicbet, dar deschid ferestre noi de browser, asa ca este o chestiune simpla sa te intorci pe site.

Intrand, am ajuns la concluzia ca o casa de pariuri online cu doar curse ar avea putin atractiv pentru noi, dar ne-am intors pana la punctul in care ne-am dori sa existe o casa de pariuri care sa ia doar puncte AFL sau NRL.

Tipuri de pariuri Vicbet

Vicbet face o treaba buna explicand acestea pentru cei care sunt mai noi si doresc sa invete cum sa completeze un talon de pariu dincolo de pariurile Fixed Win sau Place.

Aceasta casa de pariuri ofera cea mai buna fluctuatie, cele mai bune cote de totalizare, pret fix, cele mai bune din cele mai bune, totalitate mijlocie, pariuri de top Fluc Place, favorit versus teren, cap la cap si toate exotice.

Cote Vicbet

Multi pariori castiga un sentiment de realizare din gasirea celui mai bun pret pentru orice cursa data. Rareori vedem o mare diferenta de la o casa de pariuri la alta si Vicbet nu face exceptie.

Am verificat aleatoriu preturile de pe Vicbet cu unele dintre companii si am gasit destul de multe curse care aveau preturi identice, asa cum ne-am asteptat.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri