VIE

Primul lucru pe care l-am observat a fost cat de elegant este site-ul Vie.bet. In timp ce alte site-uri de pariuri esporturi pareau concepute de un copil de 10 ani, site-ul Vie.bet va ofera o modalitate fara stres de a paria pe sporturi.

Utilizeaza o schema eleganta de culori negru si rosu care completeaza perfect entuziasmul de a renunta la acel pariu castigator, iar intregul site se simte proiectat intuitiv. Puteti comuta pur si simplu intre diferite file pentru pariuri sportive si pariuri sportive standard si exista link-uri utile pentru lucruri precum chat live, autentificare, promotii si asa mai departe.

Mai presus de toate, este un site de pariuri foarte profesionist si modern. Nu exista nimic in calea unei aplicatii Vie.bet disponibila in prezent, dar am efectuat o parte din aceasta revizuire Vie.bet pe un smartphone si s-a descurcat bine.

Oferte bonus si pariuri gratuite Obtineti pana la 50 EUR in jetoane de pariuri gratuite Vie

Bonusul actual Vie.bet pentru clientii noi este o afacere buna. Acest lucru se datoreaza faptului ca ti-ar putea oferi pana la 100 USD in jetoane de pariu pentru bonus de depozit egal cu care sa joci. Este un bonus de bun venit, ceea ce inseamna ca il puteti obtine doar daca nu v-ati inscris niciodata la Vie.bet inainte. Nu va trebui sa utilizati niciun fel de cod bonus, dar va trebui sa depuneti o depunere minima de cel putin 10 USD.

De aici trebuie doar sa plasati un pariu esports pe orice cota care este de 1,75 sau mai mult. Vie.bet va egala aceasta miza in jetoane de pariuri bonus pana la 100 USD. Deci, daca puneti jos un pariu de 10 USD, veti primi 10 USD in schimb. Dar daca ati paria 200 USD, bonusul dvs. ar fi limitat la 100 USD. Nu uitati ca nu puteti retrage aceste jetoane de pariuri bonus si trebuie folosite in 30 de zile.

Piete pentru esporturi O multime de piete de pariuri pentru sporturi Vie.bet de care sa te bucuri

Vie.bet va va oferi o multime de pariuri pentru toate sporturile majore. Aceasta inseamna ca poti astepta cu nerabdare sa pariezi pe toate sporturile clasice, cum ar fi League of Legends, Counter Strike Global Offensive, Dota 2 si StarCraft 2. Fanii shooter-urilor la persoana intai vor adora pariurile pentru Rainbow Six si Call of Duty si pasionatilor de sport se vor bucura sa parieze pe orice, de la NBA2K la FIFA.

Dar ceea ce este mai bun este faptul ca Vie.Bet va ofera mult mai multe piete de pariuri pentru fiecare meci individual de eSport. Am vazut jocuri CSGO care au oferit 76 de moduri diferite de a paria, iar unele meciuri LoL au avut aproape 100 de piete de pariere. Toate acestea ar trebui sa va ofere o multime de moduri de a gasi o valoare excelenta cu pariurile dvs. esports.

Cote si limite Cote pentru sporturi competitive la Vie.bet

Nu putem recomanda cu adevarat Vie.bet decat daca stim ca acest site are cote decente la pariuri esports. Asa ca am decis sa comparam cotele Vie.bet cu cele pe care le-am gasit pe un mare site de pariuri online. Am ales un joc masiv pe Circuitul Dota Pro pentru acest test si am descoperit ca Vie.bet pune in mod obisnuit cote competitive pentru o varietate de piete diferite.

In timp ce cotele esports la Vie.bet arata impresionante, merita remarcat faptul ca nu am putut gasi nicio informatie pe site despre castigurile maxime pe care le puteti obtine. Veti putea retrage doar maximum 20.000 EUR in orice perioada de 24 de ore, dar dincolo de aceasta nu este imediat clar cat de mult puteti castiga. Asadar, asigurati-va ca intrati in contact cu echipa de asistenta pentru clienti a marcii daca credeti ca sunteti in linie pentru a obtine un castig masiv.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri