VinciTu

VinciTu este o companie specializata in jocuri si pariuri online. Complet italian, este garantat de Poker & Bet cu licenta AAMS nr. 15200. Este una dintre putinele companii care ofera si cele mai populare loterie din Italia, precum 10eLotto. In sectorul pariurilor sportive, chiar daca este un incepator, VinciTu ofera deja toate evenimentele sportive majore in streaming live. Exista, de asemenea, Cazinouri si Camere de Poker, mereu live Live.

Bonusul de bun venit pe VinciTu

VinciTu nu ofera momentan un bonus de bun venit. Pentru a va inregistra, trebuie sa mergeti la sectiunea DESCHIS CONT. Aici, veti gasi o pagina cu un formular de completat, unde puteti trimite si o copie a documentelor pentru verificarea majoratului si deschiderea contului de gaming.

Un bonus generic va fi deja creditat in cont, care poate fi folosit si pentru pariuri. Bonusul se obtine odata ce contul a fost deschis si prima depunere efectuata si este aplicat automat la primul pariu util.

VinciTu

Bonusuri si promotii suplimentare

VinciTu are un bonus pentru mai multe pariuri. Pariurile trebuie sa aiba o cota minima mai mare de 1,20. Bonusul incepe cu cele 4 evenimente si ofera pana la 177% din ceea ce a fost jucat ca un castig bonus.

In prezent, nu exista alte bonusuri disponibile pentru sectorul de pariuri. Pentru cazinoul online, totusi, exista un bonus specific. Bonusul este obtinut pe masura ce joci la cazinoul online si la aparatele de slot, nu este retras si este folosit cat mai curand posibil.

In timpul rotirilor se pot obtine bonusuri reale. Sunt bonusuri retrasabile, care se obtin pe masura ce joci. Bonusul poate fi retras doar daca este combinat cu un castig.

Pariuri

VinciTu ofera sporturi pe care sa pariezi chiar si live. Sporturile in care este disponibila transmisia in direct sunt fotbalul si tenisul. Toate evenimentele din Serie A, Champions League, Europa League si nationale si internationale vor fi disponibile.

Celelalte sporturi disponibile sunt: ​​atletism, curse cu motor, fotbal american, hochei, handbal, volei, box, rugby, tenis de masa si navigatie. De asemenea, poti sa pariezi pe lumea divertismentului.

Sectiunea Sport Live va permite sa urmariti mai multe evenimente in acelasi timp, impartind ecranul in mai multe sectiuni virtuale, pentru maximum 6 evenimente. In acest fel, poti urmari mai multe evenimente si poti paria cu un multiplu, intotdeauna in sectiunea BILETE.

Calendarul afiseaza toate meciurile programate si orele pentru a nu rata nicio ocazie de joc!

Puteti paria inainte de meci cu pana la cateva minute inainte de joc sau in timpul transmisiunilor live. Pariul se face facand clic pe rezultatul meciului. In continuare, in sectiunea BILET, veti avea la dispozitie toate datele cu: suma castigata, pretul mizei etc. Facand clic pe butonul SALVATI, puteti continua cu plata.

VinciTu iti permite si sa pariezi in lumea curselor de cai. In stanga sunt evenimentele, in timp ce in dreapta puteti vedea primii trei cai preferati. Facand clic pe numarul cursei cu numele cailor de mai jos, veti obtine o imagine de ansamblu completa a situatiei cu toate statisticile de care aveti nevoie pentru a plasa pariul.

Pe Vincitubet gasiti si jocul Lotto si 10eLotto. Urmeaza extractiile State Monopoly, au aceeasi grafica ca cele gasite in librarii, dar sunt online. Platforma ofera, de asemenea, Bingo, Casino Online, Slot Machine si Poker Room.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri