Virgin Bet

In primul rand, Virgin Bet este sigur, sigur si corect. Este licentiat de catre Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit si Guvernul din Gibraltar. Toate platformele sale de pariuri sunt testate de eCORGA si lucreaza cu International Betting Integrity Association.

Deserveste un numar mare de piete. Unele dintre categoriile enumerate pe casa de pariuri sportive includ curse de cai, fotbal, cricket, golf si tenis. Exista, de asemenea, o mare varietate de evenimente live. Are chiar si o sectiune de crestere a preturilor in care puteti ridica pariuri la cote mai mari decat de obicei.

In plus, ofera asistenta non-stop si o gama larga de optiuni de plata clientilor sai. Pe langa toate acestea, jucatorii noi pot revendica oferta de bun venit atunci cand isi deschid un cont. Aceasta casa de pariuri ofera in toate domeniile, dar nu ne-am astepta la nimic mai putin de la Virgin.

Virgin Bet

Cote si piete Virgin Bet

Aceasta marca este renumita pentru faptul ca face eforturi suplimentare. Prin urmare, nu va fi surprinzator faptul ca pariurile sale sunt extinse si se adreseaza pariorilor cu gusturi diverse. Daca sunteti un fanatic al jocurilor, de exemplu, puteti paria pe eSporturi precum League of Legends si Rainbow Six. Pietele sunt, de asemenea, disponibile pentru emisiuni TV, cum ar fi Insula iubirii. Accesati sectiunea „Oferte speciale” pentru a afla mai multe.

Bonusuri de bun venit Virgin Bet

Site-urile de pariuri folosesc oferte de bun venit pentru a atrage noi clienti pe platforma lor. Virgin Bet respecta aceasta traditie oferind pariorilor un pariu de 10 GBP, Primiti 20 GBP in oferta de pariuri gratuite. Acest lucru va ofera posibilitatea de a va acumula bankroll-ul chiar de la inceput.

Desigur, nu exista garantii; Ofertele de pariuri gratuite, cum ar fi aceasta, sunt profitabile doar daca alegeti niste pariuri castigatoare. Deci, fa-ti timp pentru a evalua pietele pentru a vedea ce valoare poti gasi.

Termeni si conditii pentru bonusul Virgin Bet

Termenii si conditiile fac parte integranta din bonusurile de pariuri sportive. Ca parte a acestei revizuiri complete Virgin Bet, ne-am scos pieptene cu dinti fini pentru a inspecta literele mici ale acestui bonus de bun venit. Acestea sunt punctele principale despre care trebuie sa stiti.

  • Acest bonus este disponibil numai pentru clientii noi. Trebuie sa fie localizat in GB. 18+.
  • Este necesara o prima depunere minima de 10 GBP sau mai mult pentru a activa oferta.
  • Trebuie sa plasati un pariu de calificare de 10 GBP sau mai mult in casa de pariuri sportive cu o cota de 1/2 (1,50) sau mai mare in 14 zile de la inregistrarea contului. Daca plasati un pariu multiplu, cota trebuie sa fie de 1/100 (1,01) per selectie.
  • Dupa ce pariul dvs. de calificare a fost decontat, veti primi doua jetoane de pariu gratuite de 10 GBP.
  • Pariurile gratuite trebuie utilizate in termen de sapte zile.
  • Puteti utiliza doar pariurile gratuite pentru simplu, dublu, triple si acumulatori. Pariurile de sistem nu sunt eligibile.
  • Nu se returneaza mize la pariuri gratuite castigatoare.

Din experienta echipei noastre de examinare Virgin Bet, putem confirma ca aceasta oferta de bun venit este corecta si competitiva cu alte bonusuri. Ceva care iese in evidenta, in special, sunt preturile scazute la plasarea unui pariu de calificare acumulator. Cu niste pariuri inteligente (si putin noroc), puteti minimiza riscul pe miza pe bani reali.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri