Vivarobet

Astazi, avem placerea de a vorbii despre unul dintre elementele esentiale ale pariurilor sportive armenesti – VivaroBet. Acestea sunt administrate de Vivaro Betting LLC, cea mai notabila companie de pariuri sportive si de jocuri din tara.

Ceea ce i-a ajutat sa iasa in evidenta a fost simtul surprinzator de modern al intregului lor brand, lucru care s-a vazut rar pana la mijlocul deceniului. De asemenea, au obtinut cateva sponsorizari de profil, inclusiv Arsenal FC si Premier League armeana.

Dar acest succes merita sa le faceti alegerea dvs. principala pentru pariuri sportive? Noi credem ca da. Sa vedem care sunt unele dintre cele mai proeminente calitati ale acestei case de pariuri.

vivarobet

VivaroBet este exemplul perfect al modului in care grafica personalizata poate imbunatati un site de pariuri. In loc sa copieze imagini cu Messi si Ronaldo pe un fundal alb, s-au straduit sa proiecteze bannere personalizate si elemente de interfata. Totul are impresia ca este menit sa fie impreuna si permite o experienta placuta si placuta.

Aceasta este, de asemenea, una dintre cele mai frumoase si mai neobisnuite scheme de culori pe care le-am intalnit vreodata. Trecerea de la roz inchis la o nuanta ciudata de liliac este ceva la care nu ne asteptam. Functioneaza perfect cu fundalul bleumarin, aproape negru. Puteti vedea, de asemenea, niste animatii destul de interesante, cum ar fi scrisori stralucitoare si sigle saritoare.

In cele din urma, acest lucru nu este preocupat de majoritatea jucatorilor, dar este o dovada a efortului depus de VivaroBet. In mod uimitor, toate functiile de pe pagina principala nu afecteaza deloc timpul de incarcare. Chiar si proprietarii de dispozitive mai vechi vor experimenta tranzitii rapide. Aceasta carte de sport exista, de asemenea, sub forma de aplicatie mobila, cu designuri excelente si o interfata de utilizare creata astfel incat jucatorii sa poata paria cu doar cateva atingeri.

Asistenta pentru clienti este putin sigura, mai ales din cauza timpilor de raspuns lent. Chatul live si e-mailul sunt mijloacele de comunicare disponibile. Problema de raspuns poate fi rezolvata prin reorganizarea departamentului, deci nu consideram ca este o problema serioasa.

Pentru pariorii armeni, sectiunea bancara este pur si simplu stelara. Sunt disponibile toate cele mai populare solutii eBanking din tara, alaturi de suspectii obisnuiti sub forma VISA si MasterCard.

Caracteristici de pariere

ViveroBet acorda prioritate calitatii fata de cantitate. Nu se implica in nisa de sport sau in liga inferioara. Este evident ca stiu ce cer clientii lor si sunt mai mult decat capabili sa le ofere. Ratele de plata pentru toate sporturile sunt peste medie, deci castigarea unui ban destul de lung pe o perioada mai lunga de timp nu este deloc nerealista.

Securitate si corectitudine

VivaroBet este sigur pe masura ce vin, dat fiind faptul ca li s-a eliberat o licenta de pariuri sportive de la Ministerul Finantelor din Republica Armenia. Li s-a acordat licenta in noiembrie 2010 si au pastrat un record nepatat din acel moment incoace.

In februarie 2020, au fost desemnati cea mai buna casa de pariuri armeana de catre Bookmakers Rating, un portal de pariuri sportive analitice cu sediul la Moscova. Am parcurs internetul pentru a incerca sa gasim un fel de controversa care implica VivaroBet. Nu s-a gasit nimic, ceea ce ne-a convins ca aceasta casa de pariuri este intr-adevar corecta si etica.

Vivarobet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri