Vulkanbet

Vulkanbet face parte din franciza care este administrata de Maxent Limited, o companie malteza de pariuri pe sporturi. Lansat in 2015, serviciul de pariuri Vulkanbet continua sa faca incursiuni impresionante in industrie, oferindu-si serviciul in engleza, portugheza, finlandeza, rusa si germana.

Casa de pariuri se bucura de numeroase recenzii pozitive datorita selectiei sale excelente de cote pentru toate sporturile majore, cum ar fi Counter-Strike Global Offensive (CSGO) si League of Legends. Pe langa pariurile sportive, firma ofera si pariuri sportive de baza, precum si cazinoul caselor de pariuri care se mandreste cu peste 1.500 de optiuni de jocuri.

Suna interesant, nu-i asa? Cititi urmatoarea recenzie pentru a obtine o intelegere clara a modului in care functioneaza Vulkanbet, de la bonusul si cotele lor pana la optiunile bancare si sistemul de asistenta pentru clienti.

Bonusuri

Vulkanbet nu ofera bonusuri de bun venit momentan. Numeroase platforme de pariuri esporturi ofera noilor lor clienti bonusuri de bun venit cu unicul scop de a-i incuraja sa se aboneze la serviciile lor, cu returnarea unor fonduri suplimentare de pariuri. Vulkanbet face in mod normal si acest lucru, dar din anumite motive, au ales sa nu ofere niciun bonus. Vom actualiza aceasta recenzie si lista noastra cu site-uri de pariuri de indata ce Vulkanbet ofera din nou un bonus.

Piete de pariuri

Popularitatea Vulkanbet provine din capacitatea sa de a acoperi toate sporturile majore si cele mai bune din lume. Prin urmare, nu este surprinzator sa observam ca acestia acopera o gama larga de cote pentru sporturi clasice precum Dota 2, League of Legends si Counter-Strike Global Offensive.

Casa de pariuri ofera, de asemenea, o gama buna de cote pentru numeroase alte piete, cum ar fi Hearthstone, King of Glory, StarCraft I, Overwatch, StarCraft II, NBA2K, Rocket League si Call of Duty.

Platforma nu ofera inca titluri recente precum PUBG, Fortnite, FIFA si World of Tanks, ceva care ar putea dezamagi jucatorii pasionati. Cu toate acestea, daca va concentrati pe cele mai populare jocuri de pe piata, atunci Vulkanbet este casa de pariuri potrivita pentru toate nevoile dvs.

Pentru un joc precum CSGO, puteti paria pe turnee precum BLAST Pro Series, WePlay, WINNERS League, Master League, Intel Extreme Masters, ESEA si competitiile LOOT.BET HotShot Series. Pentru League of Legends, casa de pariuri acopera turnee precum NEST, LDL Spring Split si competitiile MSI Play-In.

Daca sunteti fan Overwatch, atunci asteptati-va sa pariati pe cea mai importanta Overwatch League, precum si pe toate turneele Contenders. Esporturile mai mici, cum ar fi King of Glory, au o concurenta limitata, dar aveti totusi suficient pentru a va satisface asteptarile.

Cote

Vulkanbet are un set fantastic de cote. Pentru a intelege mai bine cat de mari sunt cotele lor, este bine sa o comparam cu unul dintre cei mai apropiati concurenti ai sai, Betway. Sa ne uitam la un meci popular pe piata IEM Sydney, cum ar fi Fnatic vs. MIBR.

Cu reputatia lor pentru cote, Betway ia oferit lui Fnatic o cota de victorie de 1,85. Interesant, Vulkanbet si-a egalat concurentii la acelasi pret. Cu toate acestea, in ceea ce priveste mizarea unei victorii MIBR, Vulkanbet avea cote de 1.88, invingand usor Betway, care avea 1.85.

Acest lucru arata ca, desi Vulkanbet este un nou participant in industria jocurilor de noroc, pariurile pe platforma lor va ofera un avantaj, in special atunci cand pariati pe sporturile preferate.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri