Wanabet

In ultimele doua decenii,  Wanabet a crescut de la a fi o mica casa de pariuri la una dintre cele mai mari case de pariuri de pe Internet. Echipa sa este formata din 4000 de profesionisti care supravegheaza platforma cu optiuni largi de pariuri.

Bonus de bun venit pariuri  Wanabet

Inainte de a va alatura  Wanabet, ar trebui sa verificati ofertele de bonusuri actuale pentru a va ajuta sa evitati riscurile. Multi jucatori se intreaba cum sa obtina pariuri gratuite pe sport, deoarece acesta este un bonus popular si generos pentru toti cei care tocmai si-au creat un cont.

Faceti o depunere (cel putin 10 USD) si obtineti dublarea acesteia. Casa de pariuri iti va restitui banii si vei incepe sa te joci cu 20 $. Va rugam sa retineti ca dimensiunea maxima a bonusului este de 30 USD si, cu aceeasi depunere, veti incepe sa pariati cu 60 USD.

Asigurati-va ca verificati termenii si conditiile bonusului online  Wanabet: banii primiti trebuie cheltuiti pentru evenimente sportive cu cel putin o selectie la o cota de 1,20 (1/5) sau mai mare. Cerinta trebuie indeplinita in primele 30 de zile.

Aplicatii de pariuri sportive online

Datorita flexibilitatii si functionalitatii dispozitivelor mobile, industria pariurilor creste rapid. Din acest motiv, pariorii din intreaga lume plaseaza pariuri si câstiga prin aplicatiile de pariuri  Wanabet.

Cum se joaca? Interfata aplicatiilor Android / iOS nu difera de site-ul desktop. Casa de pariuri foloseste propria sa paleta de culori, oferind o gama completa de caracteristici fara exceptie. In orice moment puteti verifica rezultatele fotbalului, puteti plasa un pariu live instant sau puteti incasa pariul gratuit bonus.

Optiuni de pariere la  Wanabet

In ultimii ani, baza de clienti a clubului de pariuri sportive online  Wanabet s-a extins la 20 de milioane de utilizatori. In fiecare zi sunt inregistrati pe site jucatori noi care doresc sa parieze in peste 45 de sporturi folosind functii suplimentare precum Partial / Auto Cash Out si Bet Builder.

Evenimentele sportive sunt oferite cu o plata totala de 94%, desi in ligile de fotbal de top (Serie A, La Liga) aceasta cifra depaseste 95%. Marjele din baschet si tenis variaza de la 6% la 8%. Alaturi de peste 45 de discipline, casa de pariuri online  Wanabet ofera peste 150 de piete in cele mai importante campionate de fotbal si cel putin 110 in cele minore.

In plus, puteti prevedea câstigatorii plasând pariuri la curse de cai, ciclism, sageti, volei si alte sporturi. Clientii pot adauga pariuri multiple la un singur bilet. Deci, vor vedea imediat câstigurile aproximative, cotele si alte detalii.

Optiuni de pariuri sportive electronice

Platforma de pariuri sportive  Wanabet online pare sa acopere toate tipurile de pariuri si divertisment. Acesta este intr-adevar cazul. In catalogul disciplinelor disponibile, veti gasi o fila eSports. Un nou ecran va afisa o lista a jocurilor disponibile, inclusiv CSGO, LOL, Rocket League, SCII si RG. Alegând oricare dintre ele, veti vedea o lista a viitoarelor meciuri cu cote si piete actualizate.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri