Wazobet

Priviti cele mai recente oferte la cel mai nou cazinou si pariuri sportive din Nigeria. Wazobet este o dezvoltare recenta in industria jocurilor de noroc din Nigeria a carei oferta semnatura este un bonus de depunere de 110% pana la 50.000 ₦! Site-ul este disponibil numai in limba engleza, iar monedele acceptate includ Naira nigeriana (NGN) si USD. In acest moment, casa de pariuri accepta doar jucatori din Nigeria, Benin, Kenya, Ciad, Camerun, Mali si Niger.

Optiuni de depunere si retragere

La Wazobet aveti o mare varietate de optiuni bancare din care sa alegeti, inclusiv cele mai populare si cateva oferte speciale adaugate pentru confortul jucatorilor. De asemenea, merita mentionat faptul ca noile optiuni bancare sunt actualizate frecvent si exista posibilitatea sa gasiti noi optiuni care nu sunt incluse in lista noastra. Cu toate acestea, nu va fie teama sa va finantati contul sau sa solicitati o retragere folosind oricare dintre metodele care vi se potriveste cel mai bine, deoarece sistemul de plata al Wazobet este complet sigur.

Bonus de bun venit

Dupa cum sa evidentiat mai sus, aceasta este cea mai buna oferta pe care o puteti obtine pe platforma Wazobet. Trebuie doar sa va inscrieti pentru contul de pariuri sportive Wazobet si sa continuati sa solicitati un bonus de depunere de 110% pana la 50.000 ₦.

– Aceasta promotie este valabila numai pentru jucatorii noi Wazobet (nu puteti participa la Oferta daca v-ati inregistrat anterior pe Site) si este limitata la o singura adresa de e-mail, numar de mobil si card de debit/credit.

– Pentru a fi eligibil pentru aceasta oferta, trebuie sa efectuati o prima depunere cu succes (depunere minima: ₦100/ 1 USD/ 1 EUR) in contul dumneavoastra Wazobet. Depunerile ulterioare nu vor conta pentru aceasta oferta.

– Nu puteti combina aceasta Oferta cu alta oferta de pe Site.

– Bonusul expira la 30 de zile de la acordare.

– Pentru retragere, bonusul de 110% la prima depunere trebuie pariat de 5 ori in Pariuri multiple pe pariuri sportive, cu nu mai putin de 4 evenimente si cota ar trebui sa fie de 1,35.

– Va rugam sa tineti cont de faptul ca jocurile slot vin cu propria contributie la pariuri – 10%.

Exemple: jucatorul pariaza 500 ₦ la pariuri sportive: intregul 500 ₦ (100%) contribuie la cerintele de pariere. Jucatorii pariaza 500 ₦ pe sloturi: 50 ₦ (10%) contribuie la indeplinirea cerintelor de pariere.

Bonusul de acumulare

Marimea bonusului tau acumulator depinde de marimea pariurilor multiple pe care le faci. Procentele bonus se aplica castigurilor potentiale ale selectiilor dvs. Oferta de bonus de acumulator se aplica acelor profituri ale acumulatorilor cu cel putin 4 selectii pentru toate tipurile de sport cu o cota minima de 1,25.

Orice selectie anulata sau anulata nu contribuie la bonusul dvs. de acumulator. Aceasta inseamna ca bonusul real se poate abate in cele din urma de cel raportat initial in talonul de pariu.

Cashback saptamanal

Bonusul cashback Wazobet compenseaza pariurile pierdute cu o suma de bonus echivalenta pe care o puteti folosi intr-un nou pariu. Platforma va ofera inapoi pana la maximum 12% depozitul total pentru perioada de calcul. Aceasta suma de rambursare se va reflecta automat. Va calificati pentru o rambursare de 10% daca contul dvs. ramane activ (prin depuneri si pariuri) timp de cinci zile pe saptamana. Orice durata mai mica va califica un cashback de 7%.

Minimul pe care il veti primi ca rambursare este de 10 NGN. Suma depozitului pentru saptamana trecuta determina marimea rambursarii. Mai simplu spus, cashback maxim este plafonat la cel mai mare depozit pe care l-ati facut saptamana precedenta.

12% cashback este rezervat VIP-ului, indiferent de activitatile lor din saptamana precedenta. Membrii programului VIP se bucura, de asemenea, de jocuri fara restrictii obisnuite.

Bonus pentru ziua de nastere

La multi ani este, daca apartineti comunitatii Wazobet. Wazobet te sarbatoreste cu un cadou gratuit sub forma unui bonus BDay. Bonusul este de obicei disponibil cu 3 zile inainte sau dupa ziua ta cea mare. Dar exista o conditie. Trebuie sa fi atins un depozit total de peste 5000 NGN.

Pentru a primi acest bonus, trebuie sa contactati biroul de asistenta pentru clienti. Procesul de verificare include o incarcare a copiei color a cartii de identitate nationale cu o data clar vizibila a nasterii.

Programul VIP

Programul VIP este doar pentru invitatii. Cu toate acestea, utilizatorul trebuie sa fi efectuat un depozit unic de mai mult de 77.777 NGN. Un jucator VIP are cateva avantaje suplimentare fata de alti jucatori, cum ar fi; unul are privilegiul de a accesa serviciile ascunse ale clubului de jocuri de noroc si aveti sansa de a juca jocuri noi inainte de data lansarii pe site. De asemenea, se bucura de oferte speciale in cadrul Grupului Viber, unde au un suport prioritar accesibil in orice moment al zilei.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri