WettArena

Apartinand companiei I.B.C Sportsbetting, WettArena este licentiat in Malta si nu numai ca are multe in comun cu casele de pariuri consacrate. WettArena ofera, de asemenea, depuneri gratuite prin metode obisnuite, cum ar fi PayPal, un program de pariuri foarte mare si o zona interesanta de pariuri live.

Un tratament special: casa de pariuri plateste taxa pentru pariuri pentru dvs. atunci cand jucati pariuri live sau pariuri combinate (din 4 selectii). Asta nu a fost tot. In testul nostru de WettArena puteti vedea la ce sa va mai asteptati.

WettArena

Faceti clic pe butonul nostru care va va duce direct la WettArena si selectati „Inregistrati-va acum”. Apare formularul de inregistrare a casei de pariuri, in care introduceti datele dvs., cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail sau data nasterii. Veti vedea, de asemenea, campuri pentru numarul pasaportului sau numarul nationalitatii, dar acestea nu sunt campuri obligatorii. De asemenea, puteti furniza informatiile ulterior in timpul verificarii.

In cele din urma, selectati tara in care locuiti din meniul derulant. In prezent, Germania, Turcia si Malta pot fi selectate. Defineste o parola. Sfat: nu este folosit orice caracter special. Dar functioneaza cu semnul exclamarii. Confirmati termenii si conditiile si faceti clic pe „Inregistrati-va acum”.

Depozit

Dupa pasul 2 va puteti conecta direct la WettArena. In „Depunere” puteti vedea toate metodele de plata disponibile. Cool: Aceasta include, de asemenea, PayPal si Paysafecard, dar Trustly, din pacate, nu inca. Selecteaza o metoda de plata si stabileste suma. Euro este deja prestabilit ca moneda. Completati depunerea si puteti utiliza oferta de pariuri WettArena.

Cum functioneaza exact WettArena in contul de pariuri?

Faceti clic pe omuletul din dreapta sus care simbolizeaza contul dvs. de pariere. Dupa cum sa descris deja, puteti vedea acum optiunea de depunere. Faceti clic pe acesta si puteti alege dintre metodele de plata disponibile. Acestea sunt: ​​PayPal, card de credit (VISA, MasterCard), transfer bancar, Paysafecard, Skrill, Sofortüberweisung.

Depozitul minim este de 10 EUR, maximum nu am atins inca limitele la WettArena. De asemenea, nu am observat taxe la efectuarea unui depozit. Dupa ce ati selectat metoda de plata dorita, faceti clic pe Depunere si veti fi redirectionat catre pagina principala a furnizorului de servicii de plata.

Asadar, pregatiti adresa dvs. de e-mail PayPal, detaliile cardului de credit sau, in functie de metoda de plata, informatiile solicitate. Important: asigurati-va ca numele metodei de plata se potriveste cu cel al titularului contului de pariere. Aceasta este singura modalitate de a va asigura ca plata va rula fara probleme ulterior.

Dupa ce ati introdus totul, asteptati pana la confirmarea depunerii pe ecran. Daca inchideti o fila prea devreme, depunerea poate fi anulata. Dupa ce v-a fost confirmata plata, suma va aparea in partea dreapta sus a contului dvs. de pariere si puteti paria.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri